minerwa Napisano 12 lipca 2007 Udostępnij #1 Napisano 12 lipca 2007 Witam,właśnie zaczynam budowę wg. projektu MIRÓW. Link do komentarza
olekdor Napisano 22 września 2007 Udostępnij #2 Napisano 22 września 2007 Cytat Witam,właśnie zaczynam budowę wg. projektu MIRÓW. Hej,buduję dom Mirów od 12 marca 2007,chce się wprowadzić w styczniu 2008,jak dobrze pójdzie,pozdrawiam,wyślę zdjęcia na twój adres mailowy,jak będzie dostępny Link do komentarza
minerwa Napisano 13 grudnia 2007 Autor Udostępnij #3 Napisano 13 grudnia 2007 Cytat Hej,buduję dom Mirów od 12 marca 2007,chce się wprowadzić w styczniu 2008,jak dobrze pójdzie,pozdrawiam,wyślę zdjęcia na twój adres mailowy,jak będzie dostępny Cześć,mój adres: gosia@minerwa.netMam problem z korytarzem (wejście do domu), jest bardzo mały. Chyba zrezygnuję w wiatrołapu, czy wprowadzłeś w tym miejscu jakieś zmiany?Pozdrawiam Gosia Link do komentarza
borogrzes Napisano 30 stycznia 2008 Udostępnij #4 Napisano 30 stycznia 2008 Cytat Hej,buduję dom Mirów od 12 marca 2007,chce się wprowadzić w styczniu 2008,jak dobrze pójdzie,pozdrawiam,wyślę zdjęcia na twój adres mailowy,jak będzie dostępny Hej, ja tez zastanawiam sie nad wybudowaniem tego domu, chociaż myślę też nad większą wersją czyli Mirów 44 ale jak można też bym chętnie zobaczył jakieś fotki z góry dziękuje boro.grzes@wp.pl Link do komentarza
grzegorz03 Napisano 25 lutego 2010 Udostępnij #5 Napisano 25 lutego 2010 Cytat Hej,buduję dom Mirów od 12 marca 2007,chce się wprowadzić w styczniu 2008,jak dobrze pójdzie,pozdrawiam,wyślę zdjęcia na twój adres mailowy,jak będzie dostępny cześć mam na imię Asia rozpoczęłam budowę domu mirów narazie stan surowy bez ścianek działowych chciałabym zobaczyć zdjęcia wnętrza jeśli to dla was nie problem mój adres grzegorzchmiel03@gmail.com Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się