Pomocnik Napisano 18 marca 2017 #1 Napisano 18 marca 2017 Hurtownia budowlana: Disan Województwo: małopolskie Miasto: Milanówek Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/mazowieckie/disan
Gość Dominik Napisano 18 marca 2017 #2 Napisano 18 marca 2017 W Disanie jest ogromny wybór. Pracownicy posiadają duży zasób wiedzy, którą chętnie dzielą się z klientami. Disan to również autoryzowany serwis kotłów Viessmann, Wolf, Immergas. Polecam, bo warto.
Gość Marcinex Napisano 6 maja 2017 #3 Napisano 6 maja 2017 No i to jest porządnie wyposażony sklep! Jak wchodzę do sklepu, to oczekuję indywidualnego podejścia i dużej wiedzy od pracowników. W Disanie to otrzymałem. Dziękuję i pozdrawiam
Gość Kurchon Napisano 9 czerwca 2017 #4 Napisano 9 czerwca 2017 Porównajcie sobie obsługę i wiedzę pracowników np. w Obi i sklepu Disan. PRZEPAŚĆ! W jednym z tych wielkich marketów nie potrafili mi doradzić nawet w sprawie gipsu do gładzi :/ A co dopiero by było gdybym miał kupować kocioł gazowy :D Disan to bardzo dobry sklep, w którym można dopytać się o wszystko, bo tam każdy pracownik jest wykwalifikowany i posiada dużą wiedzę.
Gość January Napisano 10 października 2017 #5 Napisano 10 października 2017 Sklep dobrze wyposażony. Towar renomowanych producentów. Nie dopatrzyłem się żadnych podróbek, czy kiepskiej jakości sprzętu. Polecam
Gość Timon Napisano 20 lutego 2018 #6 Napisano 20 lutego 2018 Doskonałe doradztwo techniczne. W sklepie kupiłem wszystko to czego potrzebowałem. Oceniam pozytywnie.
Gość Krzychu Napisano 4 września 2018 #7 Napisano 4 września 2018 Mam takie przekonanie, że wszystko co jest mi potrzebne z branży grzewczej i sanitarnej znajdę w Disanie. Jak tam nie ma, to nie ma nigdzie.
Joaichim Napisano 11 października 2018 #8 Napisano 11 października 2018 Firma spełniła moje oczekiwania w 100%. Na tle innych wyróżniają się profesjonalnym doradztwem technicznym, terminowością, profesjonalizmem, znakomitą organizacją pracy. Polecam i jeszcze raz dziękuję.
Gość Jaro Napisano 9 kwietnia 2019 #9 Napisano 9 kwietnia 2019 Dobre zaopatrzenie sklepu, fachowa obsługa, która służy radą i nie robi łaski klientom. Rabaty dla stałych bywalców. Polecam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się