Kasia Kerntopf-Shaw Napisano 3 lutego 2017 Udostępnij #1 Napisano 3 lutego 2017 Witam, chciałam polecić firmę, z której korzystałam ostatnio, aby upiększyć moja kuchnię - http://www.szklanepanele.wroclaw.pl/rodzaje-szkla-2/. Wybrałam panele TOP GLASS, które wyglądają pięknie i są bardzo trwałe. Jeśli chodzi o komunikacje z firmą to jest ona naprawdę na wysokim poziomie - panowie szybko zrobili wycenę i cała instalacja nie zajęła również dużo czasu. Panel TOP GLASS jest naprawdę nowoczesny i zawsze otrzymuje komplementy od gości Link do komentarza
endelende Napisano 19 lutego 2017 Udostępnij #2 Napisano 19 lutego 2017 hmm ja to zawsze w kuchni miałam kafelki a nie panele Link do komentarza
k.mroz Napisano 12 maja 2017 Udostępnij #3 Napisano 12 maja 2017 (edytowany) Myślę, że chodziło o panele ścienne sama takie mam w kuchni i łazience. Zabezpieczają miejsca narażone na tłuszcz, wodę i środki czyszczące. Jestem z nich zadowolony Edytowano 12 maja 2017 przez k.mroz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się