Pomocnik Napisano 7 listopada 2016 Udostępnij #1 Napisano 7 listopada 2016 Wolałem mieć jedną szeroką bramę, niż dwie mniejsze. Na razie ręczne otwieranie tak szerokiej bramy nie jest super wygodne, bo trzeba użyć trochę siły, żeby ją wprowadzić w ruch, ale potem leci lekko po prowadnicach... - mówi Arek, Członek Klubu Budujących Dom, który górną segmentową bramę garażową użytkuje od 2013 r. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/garaz/a/22594-szeroka-brama-garazowa-segmentowa-obslugiwana-bez-napedu Link do komentarza
Gość Kamil Napisano 7 listopada 2016 Udostępnij #2 Napisano 7 listopada 2016 Fajnie, ze Pan Arek zna sie swietnie na napedach, ale ja jakos jestem zwolennikiem kupowania bramy i napedu od tego samego producenta. Nigdy nic nie wiadomo. Link do komentarza
WiktorT Napisano 16 grudnia 2016 Udostępnij #3 Napisano 16 grudnia 2016 Raczej dziwne rozwiązanie. Jeśli montuje się dużą a zarazem ciężką bramę to trzeba myśleć o automacie, ponieważ to zwyczajnie wygodne. A jeśli chodzi o napędy do bram od różnych producentów to nie ma żadnego problemu. Wystarczy odpowiednio dobrać parametry automatu. Link do komentarza
Gość ela Napisano 24 lutego 2017 Udostępnij #4 Napisano 24 lutego 2017 bardzo ładna brama, jaki to producent i interesuje mnie kolor, jasno szary??? wlasnie przymierzam sie do zakupu poodbnej :) dziekuje za odp Link do komentarza
Gość pam Napisano 6 czerwca 2019 Udostępnij #5 Napisano 6 czerwca 2019 cena z kosmosu. Nie kupię, bo są o wiele tańsze. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się