Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Daga to co jakiś czas temu widziałem miało taką delikatną strukturę i było w dotyku śliskie. Nie sądzę więc żeby na tym pozostawały ślady po wodzie większe niż przy połysku. Zazwyczaj jest odwrotnie i to na połysku wszystko się nieciekawie wyświetla.
-
A będziesz przyjeżdżał sprzątać?
-
I bez żyłek. Tak zrób. Będziesz mi dziękować.
-
Mogę zmienić na mat Cóż ... będę miała pretensjonalną łazienkę Kwestia wyboru. Pewnie, że bardziej podobałaby mi się czarna płyta w macie bez wzorków ( i jest taka) https://kamienekspert.pl/sklep/plyta-pvc-czysty-czarny-mat-280-cm-x-122-cm/ ale na niej to każdą kropelkę byłoby widać ... każdy zaciek. No chyba by mnie szlag trafił z tym sprzątaniem Ale teraz to zaczynam się zastanawiać, czy nie zmienić płyty na opcję w macie A idź już stąd, bo mi mieszasz w planach Nie masz nic do pogadania, to był Dragona pomysł Ja tylko staram się minimalizować straty designerskie pozostałymi elementami wyposażenia Uparł się, że chce mieć czarną ścianę - no i będzie miał
-
Moja mentalność to jest na takim etapie że najbardziej to podobają mi się slaby na całą ścianę z fajnego kamienia. Żadnego udawania że coś jest czymś czym nie jest. Wygląda mega zajefajnie i widziałem takie w willi Dubienieckiego i Olecha w Juracie. Ale oczywiście to nie oferta do bloku, no raczej. Nie obraź się Daga ale takie imitacje marmuru żyłkowanego, jak na moją mentalność, wyglądają mega sztucznie i nigdy bym się na coś takiego nie pisał. Moja chciała blaty do kuchni z konglomeratu zamawiać w takie coś udające marmur, ale szybko ją sprowadziłem na właściwe tory myślenia. No i są tylko białe, nic więcej. Dla mnie takie wzorki biało-czarne czy czarno-białe, wyglądają naprawdę mega sztucznie i pretensjonalnie. No. Będziesz mieć pretensjonalną łazienkę, ale aspirującą do klasy średniej. Nie idź tą drogą i daj mi namiar na Dragoną to pogadam z nim i może nawróci Ciebie na właściwe tory postrzegania mentalnego. Nie chcę Ci robić zamieszania w tym temacie ale radzę jeszcze póki czas dobrze przemyśleć swoje wybory. Tak się składa że ostatnio widziałem łazienkę u bratanicy, ale białe duże kafle i czarne żyłkowania, niby fajnie ale strasznie pretensjonalne, czy nawet gorzej, ale nie wiem jak to inaczej określić. No, to teraz dzwoń szybciutko i odmawiaj to zamówienie. Od kogo jak od kogo, ale od Ciebie można chyba wymagać trochę wyższego poziomu świadomości estetycznej niż od przeciętnego zjadacza chleba.
-
-
Popularne tematy