Skocz do zawartości

Tynki cementowe

Recommended Posts

Napisano
Ile kosztuje metr kwadratowy tynku cementowo-wapiennego wykonanego agregatem.w okolicach Bielska- Białej woj śląskie.poszukuję wykonawców tel 660490380 :!:
  • 4 miesiące temu...
Napisano
  Cytat

Ile kosztuje metr kwadratowy tynku cementowo-wapiennego wykonanego agregatem.w okolicach Bielska- Białej woj śląskie.poszukuję wykonawców tel 660490380 :!:

Rozwiń  

Witam, rowniez poszukuje wykonawcow takich tynkow w Bielsku Białej, czy może udało Ci się znależć kogoś godnego polecenia?
Napisano
  Cytat

Witam, rowniez poszukuje wykonawcow takich tynkow w Bielsku Białej, czy może udało Ci się znależć kogoś godnego polecenia?

Rozwiń  

Witam znalazłem co prawda inną drogą ale polecam :szybkoi,ceny normalne(+-12ZŁ/M),solidnie,gładko jak gips jak chcesz zobaczyć zapraszam mój numer 660490380 .tel do tynkarzy: 504853433
Mam też dobrą ekipę do wylewek
  • 3 miesiące temu...
  • 4 lata temu...
Napisano
Witam

Mogę polecić firmę Tynki Dyrcz (www.tynkidyrcz.pl). Firma wykonywała dla mnie tynki wewnętrzne w domu oraz elewacje w budynku firmowym. Nie pamiętam już dokładnie ceny(chyba coś około 12zł/metr), ale idzie się z nimi normalnie dogadać.

Jest to firma z Andrychowa ale działają na rynku małopolskim i śląskim. Wydaje mi się że są też tańsi niż rodzime firmy z Bielska.

Polecam zadzwonić i pogadać z Panem Andrzejem, bo on na pewno dobrze doradzi.
Napisano
Kolejny archeolog który zarejestrował się na pięć minut przed napisaniem postu w wątku z przed pięciu lat udzielając "pomocnej" porady.

Strasznie Ci ta myśl o reklamowanej firmie musiała ciążyć skoro podjąłeś takie działania... na czasie.
Napisano
  Cytat

Witam

Mogę polecić firmę XXX Firma wykonywała dla mnie tynki wewnętrzne w domu oraz elewacje w budynku firmowym. Nie pamiętam już dokładnie ceny(chyba coś około 12zł/metr), ale idzie się z nimi normalnie dogadać.

Jest to firma z Andrychowa ale działają na rynku małopolskim i śląskim. Wydaje mi się że są też tańsi niż rodzime firmy z Bielska.

Polecam zadzwonić i pogadać z Panem Andrzejem, bo on na pewno dobrze doradzi.

Rozwiń  

Archeolog i na dodatek pisaty nie na temat poniekąd. Ceny nie pamięta ale adres pamięta super icon_mrgreen.gif
Pytanie było - ile za tynki a nie kogo polecacie do tynków.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...