JARUL Napisano 13 marca 2007 #1 Napisano 13 marca 2007 Witam!Pilnie poszukuje materiałów dotyczących właśnie PINOKIA2G 30.03.07 zaczynam budowe . POZDRAWIAM
kaja2525 Napisano 15 maja 2007 #2 Napisano 15 maja 2007 Cytat Witam!Pilnie poszukuje materiałów dotyczących właśnie PINOKIA2G 30.03.07 zaczynam budowe . POZDRAWIAM witamy serdecznie...planujemy zakupić projekt PINOKIO 2G... CZY MOGĘ PROSIĆ O KONTAKT DO PANA?? CZY POSIADA PAN JUŻ MOŻE JAKIEŚ ZDJĘCIA Z REALIZACJI?? CZY MOZE KTOŚ ZYCZLIWY UDOSTĘPNIŁ PANU SWOICH ZDJĘĆ??...Pozdrawiamy serdecznie!!Katarzyna iRobert Sieniccy.kati_23@op.pl
M17 Napisano 8 sierpnia 2007 #3 Napisano 8 sierpnia 2007 WITAM SERDECZNIE WLASNIE ROZPOCZELISMY BUDOWE DOMU PINOKIO II. NO COZ NARAZIE SKONCZYLISMY ETAP FUNDAMENTOW ALE JUZ WYGLADA ZE DOM BEDZIE MIAL BARDZO REPREZENTACYJNA BRYLE
Platinum Napisano 29 września 2007 #4 Napisano 29 września 2007 Witam Serdecznie moja proźba oczywiście taka jak innych czy moglibyście udostepnić swoich zdjeć dotychczasowych robót jakie wykonalicie bardzo podoba mi sie ten projekcik i chciałbym zobaczyć jak w realu wygląda Bardzo Dziekuje i Pozdrawiam platinum.leszek@wp.pl
volcan Napisano 6 października 2007 #5 Napisano 6 października 2007 Cytat Witam Serdecznie moja proźba oczywiście taka jak innych czy moglibyście udostepnić swoich zdjeć dotychczasowych robót jakie wykonalicie bardzo podoba mi sie ten projekcik i chciałbym zobaczyć jak w realu wygląda Bardzo Dziekuje i Pozdrawiam platinum.leszek@wp.pl Jestem w fazie wylewania ław fundamentowych ale jak już coś bedzie wyżej od poziomu gruntu to bardzo prszę i slużę fotkami
Platinum Napisano 13 października 2007 #6 Napisano 13 października 2007 Cytat Jestem w fazie wylewania ław fundamentowych ale jak już coś bedzie wyżej od poziomu gruntu to bardzo prszę i slużę fotkami dzięki za kontakt adres mój już znasz i jesli bedziesz miał jakieś zdjecia i odrobine czasu proszę przeslij mi je ja na forum bywam mniejwiecej co 2 tyg bo tak jestem w polsce i dlatego moje opuznienia w odpowiedziach jeszcze raz dziekuje i czekam na dalszy postep Twoich prac pozdrawiam
stanislaw007 Napisano 7 marca 2008 #7 Napisano 7 marca 2008 za miesiac rozpoczynam budowe pinokio 2g i szukam jakich kolwiek informacji.Pozdrawiam Stanislaw
agagagaa Napisano 17 czerwca 2008 #8 Napisano 17 czerwca 2008 Pinokio, czy ktoś buduje go w okolicach Warszawy??
celestynka Napisano 10 kwietnia 2009 #9 Napisano 10 kwietnia 2009 WitamJa budowę Pinokia mam już prawie za sobą.Zmiany w naszym Pinokio 2g-likwidacja pustki nad salonem-poszerzenie garażu o 1.5 metra-podniesienie ściany kolankowej do wysokości 4 bloczkókilka zdjęćkuchniakominek jeszcze nieskonczonywidok z salonu na kuchniez kuchni na salonsalonhallschody jeszcze bez poreczydrzwi wejsciowe z luksferamiwidok z garderoby do łazienkiwidok z łazienki łazienka na pietrzełazienka dół
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się