pikowany_trefl Napisano 15 grudnia 2014 #1 Napisano 15 grudnia 2014 Witam, co sądzicie o drewnie na podłodze w mieszkaniu alergików? Naczytałem się sporo o formaldehydzie i innych (o)”hydach” i jestem zmartwiony. Chciałem drewno, ale u nas serio nie ma żartów. Żona uczulona prawie na wszystko. Jakie macie doświadczenia? Pozdrawiam
aranzator Napisano 4 lutego 2015 #2 Napisano 4 lutego 2015 Cytat Witam, co sądzicie o drewnie na podłodze w mieszkaniu alergików? Naczytałem się sporo o formaldehydzie i innych (o)?hydach? i jestem zmartwiony. Chciałem drewno, ale u nas serio nie ma żartów. Żona uczulona prawie na wszystko. Jakie macie doświadczenia? Pozdrawiam Hmm... Alergia, cóż u mnie tak ciężko nie jest, jakąś tam alergię mam, pojawiła sie 2 lata temu znikąd i się co roku nasila... Ale tu rozmowa o drewnianej podłodze. Skoro drewno jest problemem, może wykonać podłogę imitującą drewno? Nie wiem jak wygląda sytuacja na rynku z dostępem do takich płytek, pewnie jest tego sporo.
Samuul003 Napisano 20 kwietnia 2015 #3 Napisano 20 kwietnia 2015 niestety o podłogach dla alergików nic nie wiem, ale słyszałem, ze woskowane meble sosnowe mają właściwości antystatyczne i tym samym sprzyjają osobą mającym alergię na kurz
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się