Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Witajcie, Mam problem w jednym z pomieszczeń. Początkowo to miało być pomieszczenie typowo gospodarcze. Została już tam po części wylana posadzka. Mam jednak na większość podłogi uskok - jest obniżenie o ok. 8 cm. Nie dałem pod posadzkę styropianu (myślałem "aaa... pomieszczenie gospodarcze to nie będę dawał). Teraz chcę chociaż w jakimś niewielkim stopniu to poprawić i wykorzystać ten uskok 8 cm aby nie dolewać tam normalnie na równo betonu, a dać jakiś materiał mający też właściwości izolacyjne. 8 cm to nie jest dużo dlatego postanowiłem zadać pytanie jak najlepiej można to wykorzystać. Na podłodze będą płytki, a pod płytkami planowałem ogrzewanie podłogowe elektryczne (kable grzejne). Jakieś pomysły jak można zagospodarować tą grubość 8 cm?
-
Przez prostojakub · Napisano
Cześć, Robię webową apkę do zarządzania zleceniami dla małych firm rzemieślniczych. Co to robi: Klienci w jednym miejscu (dane, historia, notatki) Kalendarz wizyt z przypomnieniami Zdjęcia przed/po (dokumentacja robót) Faktury (integracja z inFakt) Działa na telefonie jak normalna apka (PWA) Wszystko w chmurze Beta testy Szukam kilku osób do przetestowania w prawdziwej pracy. W zamian – darmowy dostęp do płatnego planu PRO przez 14 dni. Link: https://maistero.com Pytanie do Was Jak zarządzacie zleceniami? Excel? Papierowy kalendarz? Jakaś inna apka? Każdy feedback mile widziany! Możecie pisać tutaj albo na support@maistero.com Pozdrawiam, Jakub -
Widać, że hydraulik "nie wypadł sroce spod ogona" ma chłop bruzdownicę.
-
-
Popularne tematy