kasztan69 Napisano 16 lipca 2014 Udostępnij #1 Napisano 16 lipca 2014 (edytowany) Witam wszystkich wiem, że temat był już poruszany, ale stosunkowo dla mnie dawno wiec chciałbym zapytac :Muszę wymienic piecyk gazowy zamontowany w łazience, paliwem jest gaz ziemny. Dawny piecyk jest włoskiej firmy BERETTA model idra exclusive 20, mieszkanie ma 72 m^2, chodzi mi o piecyk zarówno na ogrzwanie centralne w zimnie jak i ogrzewanie ciepłej wody użytkowej, bardzo zależy mi na ekonomicznej pracy, na piecyk chcę przeznaczyc 3 000 zł, najlepiej tej samej firmy jak poprzednik. Z góry dziękuje za pomoc Edytowano 16 lipca 2014 przez kasztan69 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Centrumgaz Napisano 16 lipca 2014 Udostępnij #2 Napisano 16 lipca 2014 Nie bardzo rozumiem jaki masz problem.Beretta Link do komentarza
kasztan69 Napisano 16 lipca 2014 Autor Udostępnij #3 Napisano 16 lipca 2014 Po prostu nie wiem jaki model, marka i na jaką moc cieplną mam kupic Link do komentarza
Centrumgaz Napisano 17 lipca 2014 Udostępnij #4 Napisano 17 lipca 2014 Wyżej masz link do producenta. Jeśli poprzedni spełniał potrzeby - wybierz podobny.Cena? Szukaj na Allegro, Ceneo, itp. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się