Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: Ulamex

Recommended Posts

Gość mechanik
Napisano
Dosyć szybka obsługa na sklepie,na placu gorzej.
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Gość stała  klientka
Napisano
Bardzo sympatyczny i kompetentny starszy Pan na sklepie
  • 3 miesiące temu...
Gość do Cześka
Napisano
jakość stali wszędzie jest taka sama- huta musi wystawić atest i ciężko kupić pierwszy gatunek jako drugi
  • 11 miesiące temu...
Gość Beniuu
Napisano
Nie polecam tej pracy ze względów na całokształt głównie prace jakie sie wykonuję.
Wyciaganie katownikow,płaskownikow i drutów.Ciężka praca w której mozna jedynie dorobić sie garba na plecach.Plus jest jeden ze Szef jest każdego miesiąca wyplacalny

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Corneco to firma specjalizująca się w kompleksowym zwalczaniu szkodników drewna oraz ochronie konstrukcji drewnianych na terenie całej Polski. Działa w oparciu o doświadczenie zespołu specjalistów oraz nowoczesne technologie, oferując skuteczne i bezpieczne rozwiązania zarówno dla klientów indywidualnych, jak i instytucjonalnych.   Zakres usług obejmuje pełną diagnostykę drewna, ocenę zagrożenia oraz dobór odpowiedniej metody zwalczania drewnojadów. Firma wykorzystuje zaawansowane techniki, takie jak fumigacja (gazowanie), dezynsekcja mikrofalowa, żelowanie preparatami biobójczymi, iniekcja ciśnieniowa czy nowoczesne systemy beztlenowe AirMicro. Corneco wyróżnia się autorską technologią, która łączy różne metody zwalczania szkodników w celu osiągnięcia maksymalnej skuteczności przy zachowaniu bezpieczeństwa dla ludzi i konstrukcji.  Usługi Corneco znajdują zastosowanie w domach jednorodzinnych, obiektach zabytkowych, kościołach, magazynach oraz wszędzie tam, gdzie drewno narażone jest na działanie owadów niszczących jego strukturę. Każde zlecenie realizowane jest indywidualnie, z uwzględnieniem rodzaju obiektu i skali problemu. Dzięki specjalizacji, wieloletniemu doświadczeniu oraz wykorzystaniu nowoczesnych technologii, Corneco zapewnia skuteczną i trwałą ochronę drewna, dbając o jego bezpieczeństwo i zachowanie na długie lata. Nasze przykładowe realizacje: Masz problem ze szkodnikami drewna? Skontaktuj się z nami lub włącz się do dyskusji na forum - chętnie odpowiemy, doradzimy, pomożemy. https://corneco.pl/  
    • Komentarz dodany przez Bartłomiej Kowalski: Fajny sklep ze wszystkim do remontu tarasu. Znalazłem ich przez sklep internetowy ale prowadzą też sprzedaż w sklepie fizycznym. Zadzwoniłem i dostałem tyle informacji, że postanowiłem ich odwiedzić. Znają się an tym bardzo dobrze. Dziękuję za pomoc. Taras działa i wygląda super Polecam wszystkim 
    • Wydaje mi się, że powinnaś to zrobić w odwrotnej kolejności...
    • Komentarz dodany przez Jarek: ciekawy artykuł jednakże niepełny, wynika z niego że montaż granitowego blatu IKEA zleca firmom zewnętrznym - ja zrozumiałem że produkcję i montaż zatem producent przywozi i montuje a tak nie jest. blat jest owszem produkowany na zamówienie ale w fabryce podwykonawcy IKEA potem jest dowożony do magazynu IKEA a nastepnie firma transportowa od wożenia mebli na co dzien dostarcza ten blat do klienta. Wniosek z tego dla zamawiajcych jest taki ze to IKEA produkuje blat na zamówienie, pożniej przyjezdza ekipa (z IKEA - czyli firma podwykonująca usługi montażowe na zlecenie sklepu) i montuje. 
    • Kuchnia jest sercem domu, a zaprojektowanie jej na wymiar w IKEA pozwala połączyć funkcjonalność z estetyką w rozsądnej cenie. Ile jednak faktycznie kosztuje kuchnia na wymiar w IKEA? Odpowiedź zależy od wielu czynników - od wielkości i układu pomieszczenia, przez wybór frontów i blatów, po sprzęt AGD i usługi montażowe. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/kuchnia/a/103683-koszt-kuchni-na-wymiar-w-ikea
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...