Pomocnik Napisano 17 czerwca 2014 #1 Napisano 17 czerwca 2014 Hurtownia budowlana: KRAM Województwo: warmińsko-mazurskie Miasto: Olecko Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/warminsko-mazurskie/kram1
Gość zi Napisano 17 czerwca 2014 #2 Napisano 17 czerwca 2014 bardzo kulturalny i zorientowany Pan Jacek
Gość Wioletta Napisano 29 lipca 2016 #3 Napisano 29 lipca 2016 Ostatnio robiłam zakupy w Kramie w Olecku.Długa historia. Tak mnie wyprowadził z równowagi jeden z obsługujących sprzedawców, że nigdy tam na zakupy nie pójdę. Sprawa dotyczyła jednej rurki plastikowej. Kultura tego sprzedawcy pozostawia wiele do życzenia. Może dlatego tak mnie potraktował bo jestem kobietą. Obsługując dwóch panów kazał mi szukać innego sprzedawcy. Ja nie znam sprzedawców Kramu i zwróciłam się do klienta , który wybierał tam towar. Pomógł mi drugi sprzedawca , który zauważył , że mam problem. Nic przyjemnego , przez jedną plastikową rurkę.Masakryczne podejście do klienta.
tomaszwilk Napisano 16 marca 2017 #4 Napisano 16 marca 2017 Może mam stereotypowe myślenie, ale chyba mam wizję jak wyglądała Pani wizyta i czemu musiała się niaą Pani podzielić ze wszystkimi
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się