jany Napisano 2 maja 2014 Udostępnij #1 Napisano 2 maja 2014 Proszę o podanie średniej ceny za m2 pomalowania ściany+gładź.Mam wiele opcji do wyboru a kompletnie nie orientuje się jakie są stawki a rozstrzał jest ogromny 40-100/m2.Rejon-małopolska. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 2 maja 2014 Udostępnij #2 Napisano 2 maja 2014 Cytat Proszę o podanie średniej ceny za m2 pomalowania ściany+gładź.Mam wiele opcji do wyboru a kompletnie nie orientuje się jakie są stawki a rozstrzał jest ogromny 40-100/m2.Rejon-małopolska. Raczej gładź + malowanie ściany.A czemu pytasz? szukasz ekipy czy jesteś wykonawcą? Link do komentarza
jany Napisano 2 maja 2014 Autor Udostępnij #3 Napisano 2 maja 2014 Tak, najpierw gładź potem malowanie.Szukam ekipy.Dopiero co kupiłem dom ok 160m2.Również poszukuję fliziarzy w przystępnej cenie. Link do komentarza
kobstr Napisano 9 grudnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 9 grudnia 2014 to zależy jeszcze czy z materiałem czy za samą robotę ;) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 grudnia 2014 Udostępnij #5 Napisano 9 grudnia 2014 (edytowany) A co to za różnica czy z materiałem czy bez? ceny nie podał.Przecież napisał, że szuka, a patrząc na datę jest już zapewne dawno po zabiegu Edytowano 9 grudnia 2014 przez mhtyl (zobacz historię edycji) Link do komentarza
lukisy Napisano 10 stycznia 2015 Udostępnij #6 Napisano 10 stycznia 2015 (edytowany) Akurat jestem z małopolski. Ja biorę ok. 25 zł/m2 ale faktycznie rozstrzał cenowy jest ogromny. Edytowano 10 stycznia 2015 przez lukisy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
schody24 Napisano 13 stycznia 2015 Udostępnij #7 Napisano 13 stycznia 2015 Rozstrzał jest ogromny. Np. w Wielkopolsce ceny zaczynają się z reguły od 30-40 zł za m2. ALe już np. na wschodzi można znaleźć fachowca 15-20 zł za m2. Link do komentarza
bernus Napisano 15 stycznia 2015 Udostępnij #8 Napisano 15 stycznia 2015 Mi robili niedawno za 18 zł /m, ale 2 warstwy, czyli 36 zł. Gładkie ściany jak kolano Myślę, że co fachowiec to inna cena. A drogo wcale nie znaczy dobrze. Link do komentarza
thomaslajovic Napisano 3 kwietnia 2015 Udostępnij #9 Napisano 3 kwietnia 2015 Cytat Mi robili niedawno za 18 zł /m, ale 2 warstwy, czyli 36 zł. Gładkie ściany jak kolano Myślę, że co fachowiec to inna cena. A drogo wcale nie znaczy dobrze. prawda, ja zatrudniłem fachowca - znajomego i to był duży błąd, także pamiętajcie, nie zatrudniajcie znajomych to roboty:) Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 3 kwietnia 2015 Udostępnij #10 Napisano 3 kwietnia 2015 Cytat prawda, ja zatrudniłem fachowca - znajomego i to był duży błąd, także pamiętajcie, nie zatrudniajcie znajomych to roboty:) Następne jednodniowe konto Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się