Pomocnik Napisano 28 lutego 2014 Udostępnij #1 Napisano 28 lutego 2014 Hurtownia budowlana: LUBAR Województwo: śląskie Miasto: Rybnik Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/lubar Link do komentarza
Gość Klient Napisano 28 lutego 2014 Udostępnij #2 Napisano 28 lutego 2014 Dostarczony beton po 12 godzinach po wylaniu był mokry (B25 z dodatkami szybkowiążącymi). Jakość tragiczna. Ogólnie cwaniacy nawet nie przyznają się do winy. Nie radze brać Link do komentarza
Gość klient Napisano 6 listopada 2014 Udostępnij #3 Napisano 6 listopada 2014 tragiczna obsługa, jest dobrze jak jest dobrze, przy jakimkolwiek problemie nie zdziałasz nic, niekompetentni ludzie, sprzedać i zapomniec, JESLI CHCESZ MIEC PROBLEMY KUPUJ Z LUBAR Link do komentarza
Gość Klientka Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #4 Napisano 6 czerwca 2016 To skandal! Kierowca wyrządził szkodę na mojej posesji po czym po próbach rozmowy na poziomie kierownictwa, Pan stwierdził że to mój problem i mam sobie sama ściągać pieniądze z ubezpieczalni, która wyliczyła szkodę na śmieszne pieniądze. Nie policzyli połowę kosztów w tym transportu materiałów. Nie zależy im na kliencie, który zostawia u nich grubą kasę.. Jeśli sprawa się nie wyjaśni, będę zmuszona wejść na drogę sądową. Zdecydowanie nie polecam tej firmy szczególnie w Rybniku. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się