Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Rafal: Kto to pisal cena ulozenia m2 na gotowy z plytami za 50zl to chyba 10 lat temu teraz sobie krzycza po 200zl z metro aż się nie chce czytac tych glupot -
Przez voyager2550 · Napisano
W tym odcinku przyglądamy się tradycyjnej konstrukcji dachu! 🏠 Postawili ją cieśle, gdyż nie mieliśmy na tyle odwagi i sił aby zrobić to w pojedynkę. Więźba dachowa cięta ręcznie to klasyczne rozwiązanie, które mimo nowoczesnych prefabrykatów, wciąż cieszy się ogromną popularnością. Zobacz, jak powstaje solidny szkielet dachu! -
Czasem mam wrażenie, że w zarządzie zakładu energetycznego siedzą jeszcze zatwardziali komuniści, że nie jesteśmy klientami, tylko jesteśmy skazani na nich i już. Między innymi z tym, że odbiorca w przypadku jakiegoś zwrotu czy pomyłki nie ma żadnych praw, oni mogą wszystko. Teraz jestem w stanie uwierzyć w te historie, choć zupełnie się na tym nie znam, że ludzie płacili więcej po zamontowaniu PV niż przed za prąd. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Bardzo prawdopodobne. Może po dołączeniu sieci wysyła informacje zebrane przez okres, kiedy do sieci nie miał dostępu? Przecież to tak jak z licznikiem energii. Dystrybutor ma dostęp do każdej twojej aktywności energetycznej w dowolnej chwili, chyba że wyłączysz zasilanie i licznik nie ma napięcia. Przecież wszystkie te urządzenia posiadają moduły komunikacyjne pracujące niezależnie od woli i zgody konsumenta..
-
A może to po chińskiemu, masz się dostosować i nie masz nic do gadania.Nie to że celowo, tylko coś tam nie gra bo coś tam niedopracowali i poszło. Kupiłem ostatnio drona na Temu za 107zł z trzema bateriami!!! Na dwóch już po dwóch razach nie może się podnieść, ale tak za stówkie lata się tym rewelacyjnie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy