Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
To wszystko do skucia do betonu, popełniłem kiedyś taką „aranżację”. Tynk był częściowo odparzony. To loggia, a nie balkon. Po skuciu poszedł grunt. Następnie taką obróbkę wklejałem na skraju płyty, z którą się pan morduje, od spodu, na silikon i kolki. Potem styropianem 5-centymetrowym ociepliłem cały sufit i ściany loggi, wklejając go na klej i kolki do styropianu, na to przyszła siatka, klej a na koniec tynk silikonowy zewnętrzny. Wyszło tak, że tylko ten wygięty kancik wystawał poniżej sufitu. Proszę dopytać w tej spółdzielni czy nie planują dociepleń w tym budynku w przyszłym roku albo niech partycypują w kosztach termomodernizacji, ścian i sufitu loggii. Ma pan podzielniki na grzejnikach? Co by tam nie nakładał to i tak się odparzy z czasem. Płyta zimą jest podgrzewana od strony mieszkania, to mostek termiczny, czyli w mrozy „się poci” więc to daremny trud, natura pana zamorduje. Tylko styropian wchodzi w grę i na nim jakiś tynk w kolorze dostosowanym do potrzeb lub uzgodniony ze spółdzielnią.
-
Ja mam i są beznadziejne jak ta reklama.
-
Przez Elwira Szymańska · Napisano
Hej. Skoro o drzwiach mowa to polecacie może jakiegoś konkretnego producenta?? Nie możemy się z mężem zdecydować a zostało nam coraz mniej czasu zeby podjąć decyzję.. Gdzieś czytaliśmy ze Entra ma porządne drzwi i cenowo faktycznie nie są tak wygórowane jak inne marki. Moze ktoś ma w swoim domu drzwi tego producenta i mógłby się wypowiedzieć?? -
No i konkret Oczywiście że się wybiorę, ale właśnie chodziło mi o sposób zabezpieczenia i jw dziękuje
-
Popularne tematy