Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No właśnie, chodzi o to, żeby jedno nie wkluczało drugiego, Ale pewność siebie przydaje się teraz w domu. Bo chodzi o to, żeby się wyzwań nie bać, chociaż z drugiej strony potrzebna jest realistyczna ocena. Dam radę, czy nie. Bez hurra optymizmu, ale też bez strachu.
-
Ja korzystałem z usług firmy, która zajmuje się profesjonalnym polerowaniem szyb. W moim przypadku chodziło o szyby okienne i byłem bardzo zadowolony z efektu – szyby odzyskały swoją przejrzystość i wyglądały jak nowe.
-
Cóż, jestem pod wrażeniem i gratuluję tak wielu talentów i/lub zainteresowań. Ja jestem zdecydowanie typem specjalisty, a nie generalisty. Jeśli czegoś nie rozwijam, nie praktykuję to ta umiejętność/wiedza zanika. W domu po prostu dbam o to, aby wszystko działało. Każdy jest inny. Ważne, aby czuć się z tym dobrze, a nie na siłę równać do czyichś standardów. Jako ciekawostkę dodam, że mam epizod pracy jako pomocnik konserwatora w hotelu. Nawet to lubiłem, ale od początku wiedziałem, że to tylko praca sezonowa.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Niedawno był wątek o dokładnie tej samej sprawie... Wniosek był taki, że dla bezpieczeństwa (coby zachować dylatację wentylacyjną przy układaniu warstwy wełny) - trzeba... -
Kwas borny w reakcji z siarczanem miedzi stworzył boran miedzi(II). związek ten jest nierozpuszczalny w wodzie więc się wytrącił. Więcej info na https://en.wikipedia.org/wiki/Copper(II)_borate. Aby ominąć tą niedogodność należało by nasączyć twoim impregnatem drewno a po wyschnięciu opryskać siarczanem miedzi. wtedy boran miedzi utworzy się wewnątrz impregnowanego drewna. Ale nie wiem jakie jest jego działanie jako impregnatu.
-
-
Popularne tematy