Witam Wszystkich .Mam pytanie do Was ,chodzi mi o podbitke pod Wiatą z desek mam problem się trochę rozeszły te deski czy ,co dać w te miejsca co widać membranę żeby to jakoś zatuszować ?
https://zapodaj.net/plik-DDd7w0V4vI
Sąsiad ma na mojej drodze służebność gruntowa wzdłuż swojej działki wpisana w ksiege wieczysta. Posiada on również swój własny wjazd od drogi publicznej. Podczas prac na swojej działce ciężki sprzęt kieruje nie tylko swoją drogą ale też moja, która się niszczy. Z mojej drogi nie ma wjazdu na swoją działkę a mimo to ciężki sprzęt wjezdza. Co mogę zrobić?
A z sąsiadami rozmawiałeś?
Dotychczas nie było problemów z faktem, że te ich okna wychodziły niemalże na Twoje podwórko - przynajmniej nic o tym nie wspominasz...
Jak zaznaczyłeś - nie masz zamiaru stawiania parkanu, a OGRODZENIE z siatki - przeciw intruzom...
Sąsiedzi, o ile "nie drzesz z nimi kotów", nie powinni protestować...
Zostanie bardzo mało przestrzeni na posadzenie kwiatków pod ich oknami, czy chociażby wykoszenie chwastów, albo przejście...
Nie bardzo wiem, co na ten temat mówią przepisy przeciwpożarowe...
Tu chyba mogą być problemy formalne...
Spokojnie, nowy czy stary, wszystko jest w porządku. Forum jest od pytań właśnie.
I już wiemy, że można.
Dobrze kombinujesz. Chociaż jeśli w przewodach nie ma gruzu to ja bym to lekkie wydmuchał.