kubalo Napisano 23 września 2013 Udostępnij #1 Napisano 23 września 2013 Muszę zakupić sterownik do bramy skrzydłowej (szerokość jednego skrzydła 3m). Kompletnie nie znam się na temacie. Jaki byście wybrali? Sprawdzona firma, cena do 2 tys. Link do komentarza
Ryszard Kłosiński Napisano 27 września 2013 Udostępnij #2 Napisano 27 września 2013 Sprawdź sobie sterownik Beninca Bill 40. Widziałem ostatnio, że spora obniżka cenowa była, kosztował jakoś 1600 zł, może trochę więcej. Mam sterownik tej firmy i nie narzekam, działa już drugi rok i nie wymagał żadnych napraw. Montaż zrobiła autoryzowana ekipa, więc mam pewność utrzymania gwarancji. Link do komentarza
kubalo Napisano 9 października 2013 Autor Udostępnij #3 Napisano 9 października 2013 Mógłbyś mi coś więcej powiedzieć o sterownikach tej firmy? Link do komentarza
Ryszard Kłosiński Napisano 11 października 2013 Udostępnij #4 Napisano 11 października 2013 Co mogę powiedzieć więcej o Bill 40. Sterownik jest przeznaczony do bram osadzonych na betonowych lub stalowych. U mnie otwiera się w jakieś 20 sek, ale z tego co wiem czas otwierania zależy od wymiarów montażowych. Moim zdaniem ważne jest także to, że konstrukcja przekładni obudowy jest metalowa, daje to gwarancję trwałości. Nie wiem co więcej chciałbyś wiedzieć Nie jestem fachowcem, więc też jakiś szczegółowych rzeczy Ci nie powiem... Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to pisz śmiało tutaj czy na pw. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się