Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: BUDOTERM

Recommended Posts

Napisano
jestem niezadowolona. brałam towar na WZ, bez mojej wiedzy wystawiono fakturę, na której biegł już temrin płatności, lecz nikt mnie o tym nie poinformował. ponieważ jestem spoza Mielca, gdy już sie dowiedziałam, ze faktura jest po terminie płatności, zrobiłam przelew na słowo, na podstawie informacji telefonicznej ile mam zapłacić, bez oglądania faktury. Poleconym wysłałam prośbę o wystawienie duplikatu, ale do tej pory się go nie doczekałam. fakturę wystawili w marcu, obecnie jest sierpień, a ja nadal czekam na duplikat i chyba się go nie doczekam. to były moje ostatnie zakupy tam. nieprofesjonalna obsługa, ignorancja klienta, a towary wcale nie były w okazyjnych cenach, bo gdyby były, zrekompensowałoby mi to fakt, że nie moge zakupów wliczyc w koszty przez ich ignorancję.
  • 1 rok temu...
Napisano
Obsługa to po prostu żenada,łaskę robią że sprzedają a na magazynie że wydają towar
Może ceny mają atrakcyjne ale co z tego jak nie chce się tam wracać
  • 6 miesiące temu...
Gość Kazek s
Napisano
TRAGEDIA ZAPŁACIŁEM MIELI DOWIEŹĆ I DOWIEŹLI BEZ SZKŁA W PŁYNIE JAK SIĘ UPOMNIAŁEM TO STWIERDZILI ŻE NIC SIĘ NIE DA ZROBIĆ TYLE WIĘCEJ NIC NIE KUPIĘ I KAŻDEMU ODRADZE , obsługa na piaskowej totalne dno czułem się jak intruz i osoba która napewno zostanie oszukana, zaczynam kolejny etap budowy i napewno bez oszustów
  • 10 miesiące temu...
Gość nowa
Napisano
Jestem zadowolona z firmy. Obsługa doradza co wybrać, gdy ma się wątpliwości, ceny są niskie. Nie odniosłam wrażenia jakbym była nieproszonym gościem..
  • 2 miesiące temu...
Gość Budujaca
Napisano
Dobra hurtownia, nie narzekam, doradza,daja dobra cene na materialy, zamawialam czesta u nich i bez zaliczki na duze kwoty i towar dojechal na czas i bez problemu, nieraz domawialam towar na telefon wymienialam materialy na inne i zadnych komplikacji .polecam hurtownie

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Po układzie rurek tak pomyślałem... A co to jest inhalator najprościej wyjaśni woojek Google, albo jakaś inna AI...
    • Dawno nie wchodzilam na Forum, i tu troche sie pozmienialo, juz myslalam, ze nie uda mi sie zalogowac. Ostatnio tez nader rzadko zagladalam na dzialke, wszystko niezle pozarastalo. Warzywnik jest piekny      Truskawki robia co moga, ale to juz chyba ich ostatni rok, bo po trzech latach podobniez nalezy posadzic nowe     Troche popielilam, bo siewki sosenek i brzozek mialy sie zbyt dobrze... Mam nadzieje, ze brama zarosnie powojnikiem i bedzie troche lepiej wygladac         Oprocz wiewiorek ktore tu mieszkaja, na dzialke zagladaja rowniez zajace i dziki.        Sasiad powiedzial, ze to mlode tak poryly, bo grudki sa male. Moze to i prawda, bo to taka miniatura sladow dzialalnosci duzych dzikow. Znalazlam spory podkop pod ogrodzeniem, a moze przelazly pod brama. Troche mnie to martwi, bo to mlode i glupie, moze miec trudnosci z odnalezieniem drogi jak mamuska bedzie wolac. A nie jestem pewna, czy ogrodzenie by wytrzymalo napor zdesperowanej rodzinki. Mam nadzieje, ze mlode szybko rosna i nie dadza juz rady wejsc na dzialke.
    • Jestem zainteresowany jestem.Tylko tez pracuje.To nie jest polski dom.mieszkam w innym kraju.Duzo informacji przydatnych mi podaliście.Co to jest ten inhibitor?Jakie informacje są jeszcze potrzebne?
    • Obstawiać to my możemy różnie, w zależności od naszej wiedzy o takich układach, ale @macijek - żebyś mógł mu KONKRETNE pomóc - musi podać więcej danych, a on wrzucił temat i od 20 godzin jakby nie jest zainteresowany odpowiedzią...   A najlepiej, gdyby zaprosił na konsultację jakiegoś kumatego hydraulika i on, widząc jak wygląda sytuacja - pokaże co zamknąć, co ewentualnie zaślepić, co zostawić bez zmiany...
    • W zależności jaki jest zasobnik, obstawiam że stojący, a w tej sytuacji woda do góry nie popłynie. A jak wiszący, to obstawiam, że ma zawory odcinające na we/wy. Poza tym, przy kotle gazowym wydaje mi się że CWU ma swój osobny obieg i w tej sytuacji nie trzeba nic ruszać. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...