celtik Napisano 16 lipca 2013 Udostępnij #1 Napisano 16 lipca 2013 Witam!Przeprowadzam remont mieszkania - jednak jak to z remontami bywa dość szybko ubywa pieniędzy. Tak więc na mebel (szafę do sypialni) pozostał niewielki budżet - stad decyzja o zakupie szafy z płyt mdf.Moją uwagę (z uwagi na świetne wpasowanie się w harmonię przyszłego odremontowanego pomieszczenia) zwrócił ten mebel - Całość wizualnie wygląda ok jednak pytam o "kwestie techniczne":- grubość korpusu 22mm, grubość frontów 16mm, nogi ze sztucznego tworzywa, prowadnice aluminiowe BIMAK?Jak myślicie czy szafa wpisująca się w niskobudżetowy zamysł (~1200zł) będzie dobrym pomysłem?Wszelkie (rzeczowe) odpowiedzi mile widziane Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 16 lipca 2013 Udostępnij #2 Napisano 16 lipca 2013 Jeśli reklamujesz produkt - nie ten działJeśli kupujesz - może być /chociaż mnie nie rusza ten model/ Link do komentarza
celtik Napisano 17 lipca 2013 Autor Udostępnij #3 Napisano 17 lipca 2013 mój poprzedni post nie stanowi reklamy produktu (szafy) - szukam info na temat użyteczności materiałów, z których został zrobiony (jego parametrów - grubości płyt mdf)Wizualnie świetnie wpisuje się w aranżację nowego pokoju (biało-czarny wystrój - zasada jin/jang)Stokrotko jeżeli coś zwróciło Twoją uwagę i wpisuje się w mój (biało-czarny schemat) oczywiście jest mile widziane - link do konkretnego produktu, promocja sprawdzonego producenta mebli (mile widziana) Link do komentarza
PawelJawor Napisano 17 lipca 2013 Udostępnij #4 Napisano 17 lipca 2013 Szafa bardzo praktyczna przede wszytskim bardzo pojemna. Ja w domu mam podobne tyle ze dwie z nich wykonałem samodzielnie we wnekach. Ogolnie szafy tego tupu bardzo polecam. Jednak cena takich szaf jest wysoka, dlatego zdecydowalem sie na samodzielny montaż- wyszlo znacznie taniej. Link do komentarza
ABCMeble Napisano 6 września 2013 Udostępnij #5 Napisano 6 września 2013 Praktyczna i pojemna,to takie dwa w jednym i myślę,że sprawdzi się głównie do mniejszych mieszkań gdzie mamy dosyć ograniczoną przestrzeń i musimy wszystko pomieścić. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się