gredshen Napisano 12 stycznia 2007 #1 Napisano 12 stycznia 2007 witam planuje budowe i tu zaczyna się .... jaki ma być strop ( 7x7m) kto podpowie mi jakie są koszty 1 m2 stropu jak sam budował domek bardzo proszę o sugestie zleży mi na czasie ale też na małych kosztach
Redakcja Napisano 16 stycznia 2007 #2 Napisano 16 stycznia 2007 Polecamy dział budujemydom.pl - "co za ile" dotyczący cen stropów w różnych technologiachhttps://budujemydom.pl/cozaile/sciany_stropy_scianki/stropy/
Slawku Napisano 14 marca 2007 #3 Napisano 14 marca 2007 jeśli masz strop 7x7 to zrobiłbym wylewany żelbetowy !!choć możliwe jest wyjkonanie Teriva Nowa który ma rozpiętość do 7.2m - ale czy wytrzyma to co będziesz mał na stropie to nie wiem.pozdrawiamSławku
Raton Napisano 16 marca 2007 #4 Napisano 16 marca 2007 WitamPopieram przedmówceTyko wylewany żelbetowy.Za takim przemawia spora rozpiętość no i technologia pozwalająca na pewną, cichą sztywną bez klawiszy podłogę/sufit.Przy takich tematach jak ściany i stropy ja bym się nie sugerował zbytnio kosztami bo tu oszczędzać bym nie polecał. Pozdro
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się