Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

Dnia 2.03.2018 o 22:36, Baszka napisał:

TOdnośnie okapów. Nie wiem Animusie, jakie to rodzaje ich wymieniasz, a już dziś nie poczytam. 

Czy dobrze rozumiem, że wywalanie kolejnej dziury w kuchni na zewnątrz jest nieszczególnym pomysłem?

Nadal nie wybrałaś modelu okapu, ale rozwinę troszkę moją myśl , AV HELIOS AV 125 lub AV 150 na pewno by cię zadowolił.

Robisz dziurkę w ścianie na zewnątrz budynku za okapem, a montujesz ustrojstwo hałasujące na zewnętrznej ścianie budynku, wewnątrz tylko okap bez rotora (model musisz wybrać) z otworem fi 125 - 150 i z filtrem przeciw tłuszczowym do mycia, jak będzie w nim silnik, to trzeba go zdemontować. Filtry węglowe w tym wypadku nie są potrzebne, wydatek jednorazowy.

animus

animus

Dnia 2.03.2018 o 22:36, Baszka napisał:

TOdnośnie okapów. Nie wiem Animusie, jakie to rodzaje ich wymieniasz, a już dziś nie poczytam. 

Czy dobrze rozumiem, że wywalanie kolejnej dziury w kuchni na zewnątrz jest nieszczególnym pomysłem?

Nadal nie wybrałaś modelu okapu, ale rozwinę troszkę moją myśl , AV HELIOS AV 125 lub AV 150 na pewno by cię zadowolił.

Robisz dziurkę w ścianie na zewnątrz budynku za okapem i montujesz ustrojstwo hałasujące na zewnętrznej ścianie , wewnątrz tylko okap (model musisz wybrać) z otworem fi 125 - 150 i z filtrem przeciw tłuszczowym do mycia jak będzie w nim silnik to trzeba go zdemontować. Filtry węglowe w tym wypadku nie są potrzebne, wydatek jednorazowy.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...