Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
może już niedługo https://wysokienapiecie.pl/107793-bateryjne-magazyny-energii-czeka-pieciokrotny-wzrost/ od jakiegoś czasu myślę o magazynach, ale czekam na znacznie niższe ceny
-
Nie słyszałem o tym. Jestem humanistą, któremu jednak czasem zdarzy się coś naprawić. Pewnie to był właśnie ten osad. Jakiś czas temu wymieniałem przez to wylewkę w kuchni. Dzięki za wszystkie info, poświęcony czas i... uspokojenie
-
pod parapetami to może być wynik braku zbrojenia strefy podokiennej Inne pęknięcia mogą wynikać z osiadania fundamentów.
-
To nadal nie jest opłacalne ani organizacyjnie, ani finansowo. Jedynie wizerunkowo i propagandowo.
-
@Mariiusz wszystko zależy jakie auto o jak uzyskujesz. Nowe auta z wtryskiem bezpośrednim owszem spala litr benzyny Starsze mniej. Druga sprawa gabaryty auta i jak jest użytkowane. Znów większe auto saplinwiecej mniejsze mniej. Elektryk większy też więcej prądu zużyje. Przeglądy gazu w inst 4 gen są śmiesznie tanie a wymianę filtrów można spokojnie robić samemu. Natomiast co jakiś czas powinno się zweryfikować mapę gazu. Wymiany oleju też drogie nie są i łatwe do samodzielnego wykonania. I kwestia pokonywanych kilometrów czy jeździmy po 2 km czy więcej. Kolejna sprawa jakie auto kupujemy - nowe czy używane. Jest wiele czynników które mają znaczenie. Niemniej robiąc przy nowym aucie wyliczenia 3 lata temu nijak się to nie opłacało bo zanim elektryk zacznie na siebie zarabiać to linie dobrych kilka lat. Nie wiem może dziś dzięki jakimś dopłatom staje się to bardziej oplacalne
-
-
Popularne tematy