Gość kathie Napisano 15 grudnia 2006 Udostępnij #1 Napisano 15 grudnia 2006 Mam raczej niezbyt dużej wielkości WC i zastanawiam się czy tak naprawdę bidet jest potrzebny? Nigdy wcześniej nie przyszło mi na myśl zainstalowanie go, ale zaczęło się o tym dużo mówić, czy to jakaś nowa moda czy wymóg higieniczny? Wolałabym zagospodarować tę przestrzeń na np jakąś małą podręczną szafeczkę na środku czyszczące Link do komentarza
Bastek Napisano 15 grudnia 2006 Udostępnij #2 Napisano 15 grudnia 2006 My zainstalowaliśmy bidet ponieważ mamy na to miejsce w łazience. Poza tym na pewno się przyda przy małych dzieciach gdy będą się uczyły korzystać z sedesu Ale jeśli masz mało miejsca to rzeczywiście może lepiej z niego zrezygnować Link do komentarza
Gość agi Napisano 15 grudnia 2006 Udostępnij #3 Napisano 15 grudnia 2006 ja zrezygnowałam z bidetu ponieważ mam za mało wolnej przestrzeni – a ja bardzo lubię przestrzeń. A szafeczkę na „chemię” mam pod umywalką więc przestrzeń pozostała a funkcjonalnie jest Link do komentarza
Gość Gość Napisano 21 grudnia 2006 Udostępnij #4 Napisano 21 grudnia 2006 potrzeby obok kibelkazamiast papieru toaletowego Link do komentarza
Gość katka Napisano 21 grudnia 2006 Udostępnij #5 Napisano 21 grudnia 2006 Cytat potrzeby obok kibelkazamiast papieru toaletowego świetna sprawa na szybkie i wygodne mycie chociaż niektórych u nas na wsi wprawia jeszcze w zaklopotanie Link do komentarza
Gość Guest_Sowa_* Napisano 26 grudnia 2006 Udostępnij #6 Napisano 26 grudnia 2006 Jest to podstawowy środek do higieny osobistej na Zachodzie.W Polsce jeszcze mało stosowany , gdyż my nie bardzo lubimy myć się .Dlatego "wspaniałe zapachy"są jedną z 'zalet" Polaków. A jest to urządzenie bardzo proste,praktyczne i bardzo,bardzo przydatne w każdej łazience.POLECAM! Link do komentarza
Gość Gość Napisano 15 stycznia 2007 Udostępnij #7 Napisano 15 stycznia 2007 Cytat Mam raczej niezbyt dużej wielkości WC i zastanawiam się czy tak naprawdę bidet jest potrzebny? Nigdy wcześniej nie przyszło mi na myśl zainstalowanie go, ale zaczęło się o tym dużo mówić, czy to jakaś nowa moda czy wymóg higieniczny? Wolałabym zagospodarować tę przestrzeń na np jakąś małą podręczną szafeczkę na środku czyszczące Jak się ma hemoroidy bidet jest b.potrzebny Link do komentarza
Gość k Napisano 15 stycznia 2007 Udostępnij #8 Napisano 15 stycznia 2007 ... i jest gdzie nogi umyć (dość wygodnie) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się