DJMazi Napisano 9 lutego 2013 Udostępnij #1 Napisano 9 lutego 2013 (edytowany) Witam szukam ekipy budowlanej woj Opolskie koło GłubczycZ perspektywą zlecenia na sąsiadujących 2 działkach.Projekt :Dom w żurawkach TERMO http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/...-zurawkach.htmlProszę o przesyłanie ofert i wyliczenia Stan surowy otwartyStan surowy zamkniętyStan developerski na PWMożna pisać mazidj@gmail.comProszę o poważne oferty Interesują mnie koszty wyliczenia danej ekipy.Możliwość budowy z materiałem budowlanym ekipy bądź bez.Wszystkie oferty zostaną prze zemnie przeanalizowane i udzielę odpowiedz na każdą ofertę.Jeżeli ktoś posiada informacje o wykonawcy godnego polecenia, proszę o kontakt.Pozdrawiam serdecznie Łukasz Edytowano 1 marca 2013 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 9 lutego 2013 Udostępnij #2 Napisano 9 lutego 2013 w razie problemów z "wodami" możesz wziąć mnie pod uwagę Link do komentarza
DJMazi Napisano 21 lutego 2013 Autor Udostępnij #3 Napisano 21 lutego 2013 Jedna propozycja oj coś słabo tu zaglądają firmy :( Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się