Pomocnik Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij #1 Napisano 27 stycznia 2013 Hurtownia budowlana: Adex-Grylewicz Sp.J. Województwo: śląskie Miasto: Tychy Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/adex-grylewicz-spj Link do komentarza
Gość Klient zawiedziony Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij #2 Napisano 27 stycznia 2013 Fatalny sklep, obsługa do bani, nie polecam!! Link do komentarza
Gość horbud Napisano 11 czerwca 2014 Udostępnij #3 Napisano 11 czerwca 2014 Jak dla mnie profesionalnie podchodzą do tematu.W wielu hurtowniach jest dużo gorzej. Link do komentarza
Gość Waldemar Napisano 14 kwietnia 2017 Udostępnij #4 Napisano 14 kwietnia 2017 przez te lata trochę się tam zmieniło, ale przynajmniej ceny na dobrym poziomie i pracownicy kompetentni Link do komentarza
Gość Irek Napisano 11 lipca 2017 Udostępnij #5 Napisano 11 lipca 2017 spokojnie wybrałem i kupiłem co potrzebowałem,transport wyszedł w gratisie. Kompetentni ludzei Link do komentarza
Gość @Martusia Napisano 17 października 2017 Udostępnij #6 Napisano 17 października 2017 Kupowałam u nich farbę. Kolor na ścianie wyszedł idealny. Dziękuję raz jeszcze i polecam! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się