Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez podczytywacz · Napisano
Jeśli tylko będzie miał do czego się "przyczepić"... A to "coś" musi być suche, spójne, odtłuszczone... Możesz fotkę tych przecieków pokazać? Chyba nie do końca wiesz na czym polega injekcja, mająca zabezpieczyć mur, czy posadzkę przed działaniem wody -
Na moje nieszczęście po odkopaniu i po wczorajszym deszczu okazało się że dziurka albo się powiększyła, albo po prostu wypłukało to co miało wypłukać i teraz widać po prostu strumień wody centralnie pod fundamentem. Pech chciał, że pewnie wystarczyło wykopać 5cm niżej niż kopaliśmy i byśmy tą żyłe pewnie złapali drenem. Tylko koleś od koparki nie chciał kopać poniżej fundamentów ze względu na bezpieczeństwo. Co ciekawe, do tej pory sączyło się z trzech miejsc, jedno z nich gdzie był największy wyciek w tej chwili jest sucho, z drugiej też tak jakby nic nie cieknie, natomiast z tej ostatniej tak jakby zgodnie z kierunkiem spadu gruntu cieknie najbardziej. Także dopóki będzie ciekło chyba nici z iniekcji, bo to po prostu wypcha. Wezmę to na sztukę chyba zakleje po prostu silikonem i nie wiem czy to nie jest dobry pomysł, bo silikon to najprawdopodobniej zaklei wszystko. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Na wieszaku, Wiem, napiszesz że płytka była brudna. A ja nie pamiętam czym ją myłem. Chyba spirtem, ale nie pamiętam.
-
Ja ostatnio dawałem 20cm piany Pur i bez ogrzewania mam 15°C, ale ograniczeń nie ma, natomiast piany Pur więcej niż 20cm na raz raczej nie napsikają. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez KrzysztofIwonka · Napisano
Witam,jak powinien być docieplony drewniany strop,od dołu będzie płyta g-k,a od góry zamknięte płyta OSB,fajnie jak byłoby zdjęcie,z umieszczeniem foli,izolacji,ruszt po sufig,będzie robiony metoda suchej zabudowy,krzyżowy na profilach
-
-
Popularne tematy