luqasz Napisano 15 października 2012 Udostępnij #1 Napisano 15 października 2012 Witampotrzebuje informacji o dobrych blachach na dom i niedrogich, co wybrać Pruszyński, Ruuki, Budmat, Lindab, czy jeszcze cos innego? Proszę o wasze opinie też na temat tych firm. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 15 października 2012 Udostępnij #2 Napisano 15 października 2012 Osobiście nie mam blachodachówki,ale w mojej okolicy przeważnie znajomi kupowali z Budmata i sobie chwalili a czy teraz po upływie czasu dalej chwalą?tego to nie wiem Link do komentarza
Pawelblasiak Napisano 18 października 2012 Udostępnij #3 Napisano 18 października 2012 (edytowany) Cytat Witampotrzebuje informacji o dobrych blachach na dom i niedrogich, co wybrać Pruszyński, Ruuki, Budmat, Lindab, czy jeszcze cos innego? Proszę o wasze opinie też na temat tych firm. Witaj,Polecam Ci Blachodachówkę BUDMAT. Materiał jest wysokiej jakości, szeroki wybór kolorów, powłok, gwarancje 10-30 lat.Grubości lakieru 25-55um.Z pewnością znajdziesz coś dla siebie.Jeśli dysponujesz projektem, to chętnie wycenię Ci dach.Skąd jesteś?pozdrawiamMULTIBLACH41-303 Dąbrowa GórniczaBudowlanych 11NIP: 644 325 65 17tel: 791 931 800skype: multiblach Edytowano 18 października 2012 przez Pawelblasiak (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 18 października 2012 Udostępnij #4 Napisano 18 października 2012 Cytat Witaj,Polecam Ci Blachodachówkę BUDMAT. Materiał jest wysokiej jakości, szeroki wybór kolorów, powłok, gwarancje 10-30 lat.Grubości lakieru 25-55um.Z pewnością znajdziesz coś dla siebie.Jeśli dysponujesz projektem, to chętnie wycenię Ci dach.Skąd jesteś?pozdrawiam luqasz prosił o info od użytkowników a nie od sprzedawców ale jak już jesteś taki chętny do pomocy to dane adresowe wysyłaj na priv albo daj w Słupie Ogłoszeniowym. Link do komentarza
Pawelblasiak Napisano 19 października 2012 Udostępnij #5 Napisano 19 października 2012 (edytowany) Cytat luqasz prosił o info od użytkowników a nie od sprzedawców ale jak już jesteś taki chętny do pomocy to dane adresowe wysyłaj na priv albo daj w Słupie Ogłoszeniowym. OK, myślę, że nic się nie stało.Dzieki Edytowano 19 października 2012 przez Pawelblasiak (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się