Agrest_wb Napisano 19 września 2006 Udostępnij #1 Napisano 19 września 2006 Czy ktoś wybudował lub buduje taki dom?Jak wygląda on w realizacji?Jak się w nim mieszka? Link do komentarza
Forest74 Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij #2 Napisano 14 stycznia 2008 Ja chcę zacząć w tym roku koło Wieliczki. Powinienem zacząć w kwietniu. Ale zanim znajdę brygadę i załatwię te wszystkie papiery to pewnie będzie wrzesień. Link do komentarza
Forest74 Napisano 2 lutego 2008 Udostępnij #3 Napisano 2 lutego 2008 Bingo!Do budowy domu w tamaryszkach mam juz brygadę i materiał. Do stanu surowego otwartego cena ma nie przekroczyć 120tys zł. Czekam na pozwolenie i drenuję. Link do komentarza
Aser Napisano 16 stycznia 2016 Udostępnij #4 Napisano 16 stycznia 2016 Po wielu latach odświeżamy wątek, kupiliśmy ten projekt w wydaniu 2N termo.http://archon.pl/projekty-domow/projekt-do...-ma8b1f70590e62Czy ktoś z was budował taki domek, bo chcielibyśmy wymienić pomysły adaptacyjne, itp. Mieszkamy koło Wieliczki. Pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się