Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
a co sprzedajesz? może będzie prościej
-
. DO USUNIĘCIA
-
Moja wiedza na temat kosiarek do trawy jest znikoma. Wobec powyższego zwracam się do Państwa o pomoc przy wybraniu kosiarki, która spełniłaby moje podstawowe wymagania, które przedstawiam poniżej: zasilanie akumulatorowe lub hybrydowe, możliwość wykoszenia około 500m2, z napędem(z możliwością koszenia przy wyłączonym napędzie), możliwość koszenia na stokach o nachyleniu ok. 25°, możliwość koszenia na nierównościach, możliwość koszenia przy krawężnikach, możliwość koszenia gęstej lub/i mokrej trawy + zbieranie liści, zdolność do mulczowania skoszonej trawy, waga zespoły do 20 kg. Za udzieloną pomoc z góry bardzo dziękuję.
-
Co to za lokal? domek? grzejesz CO i ciepłą wodę gazem? jeśli tak - może (?) warto myśleć o kuchence gazowej, chociaż płyta indukcyjna jest o niebo przyjaźniejsza w użytkowaniu! Jeśli to mieszkanie w bloku i gaz ma być tylko do zasilania kuchenki gazowej - zrezygnuj z gazu, rozwiąż umowę o dostarczanie gazu - jedne opłaty eksploatacyjne będziesz miał z głowy - potem usuń wystające ze ścian kawałki rurek - będziesz miał więcej miejsca w kuchni - i kup sobie płytę indukcyjną! Będziesz zadowolony tak jak i ja jestem, od ośmiu lat po zrezygnowaniu z gazu i po zainstalowaniu płyty indukcyjnej, nawet zasilanej z jednej fazy... Ideałem byłaby możliwość zasilenia "siłą", ale w mojej sytuacji to było nie możliwe... na jednej fazie też DOSKONALE da się żyć i gotować, smażyć itd
-
Popularne tematy