papryczkowa Napisano 24 maja 2016 Udostępnij #51 Napisano 24 maja 2016 nie są to sypialnie do końca w moim stylu, ale trzeba powiedzieć, że robią ogromne wrażenie No i są raczej przeznaczone do dość sporej sypialni Link do komentarza
Jacob Furniture Napisano 24 maja 2016 Udostępnij #52 Napisano 24 maja 2016 Cytat nie są to sypialnie do końca w moim stylu, ale trzeba powiedzieć, że robią ogromne wrażenie No i są raczej przeznaczone do dość sporej sypialni Niestety zdjęcie nie oddadzą kunsztu wykonania. Proszę uwierzyć, że na żywo prezentują się o niebo lepiej. Pozdrawiam serdecznie. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 24 maja 2016 Udostępnij #53 Napisano 24 maja 2016 Cytat http://www.jacob-furniture.com/pl/room/bedroomA oto nasza propozycja sypialni. Mam meble dębowe w sypialni, ale nie takie "wypasione" jak na tej stronce ..... podobają mi się Link do komentarza
FunDesign Napisano 27 maja 2016 Udostępnij #54 Napisano 27 maja 2016 Nie ma piękniejszych mebli niż te wykonane z dębu. Naprawdę ładne. Link do komentarza
Jackowy Napisano 30 czerwca 2016 Udostępnij #55 Napisano 30 czerwca 2016 Meble drewniane mają coś w sobie. Nie zdecydowałbym się wprawdzie na cały pokój, a tym bardziej mieszkanie wykonane w drewnie albo z przewagą drewna. Ale jeden czy dwa meble są jak najbardziej w moim stylu. Bardzo bym chciał mieć w sypialni nie tylko duże i wygodne łóżko i pojemną szafę, ale też nowoczesny stół - to najlepszy sposób na pogodzenie klasyki i nowoczesności. Meble z drewna są typowo klasyczne, za to wstawki z metalu czy szkła to już znak nowoczesności. Bardzo podobają mi się mieszkania, gdzie takie panują właśnie takie połączenia. Ale wiem, że trzeba znać się na projektowaniu i wyposażeniu wnętrz, żeby wszystko wyglądało jak należy. Link do komentarza
Karol112 Napisano 13 listopada 2018 Udostępnij #56 Napisano 13 listopada 2018 Drewno to mistrzostwo świata Jak się dobrze wszystko zaplanuje, to naprawdę może to wyglądać rewelacyjnie. Link do komentarza
SkyWalker Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij #57 Napisano 28 listopada 2018 Mnie marzy się całe wnętrze wykonane z litego drewna. Link do komentarza
MichalBudowniczy Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij #58 Napisano 8 lutego 2019 Bardzo elegancko ale pewnie także bardzo drogo. Link do komentarza
BożenaW Napisano 13 sierpnia 2019 Udostępnij #59 Napisano 13 sierpnia 2019 Drewno to ponadczasowy materiał i w aranżacjach wnętrz wygląda przepięknie. Jednak obawiam się że łazienka, chociażby ze względu na wilgoć, nie jest dla niego odpowiednim miejscem. Owszem, drewniane dodatki tak, całość raczej bym wykluczyła Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się