Kasia43 Napisano 20 czerwca 2012 Udostępnij #1 Napisano 20 czerwca 2012 Witam.Ma ktoś może pojęcie jak tworzyć wyroby z wikliny ? Mam taki pomysł aby zrobić kilka donic do ogrodu. Kupiłam jakiś czas temu koszyk na drewno opałowe do kominka wykonany właśnie z brzozy, ale myślę, że może udałoby się zrobić samemu coś takiego. pozdrawiam Link do komentarza
Barbossa Napisano 20 czerwca 2012 Udostępnij #2 Napisano 20 czerwca 2012 ciekawy pomysł, można palić koszykiempo zakończeniu "kominkowania" nic nie zostaje - sprytnea co do pierwszego pytania to wiklinę się wikła, banalne Link do komentarza
acia Napisano 21 czerwca 2012 Udostępnij #3 Napisano 21 czerwca 2012 Zwyczajnie z wikliny się wyplata - nic trudnego ja byłam na kursie, ale są też różne książki, poradniki na ten temat, starczy poszukać. Link do komentarza
Konfi Napisano 28 czerwca 2012 Udostępnij #4 Napisano 28 czerwca 2012 Cytat a co do pierwszego pytania to wiklinę się wikła, banalne No jasne! Po co on w ogóle pyta?! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się