majako Napisano 12 marca 2009 #101 Napisano 12 marca 2009 Jakie zmiany wprowadziłeś w Iskierce? Mnie najbardziej nurtuje teraz ustawność dolnej łazienki. Prysznic na środku spędza mi sen z powiek. Ale znowu przeniesieni drzwi łazienkowych naprzeciw schodów jakoś mi się nie komponuje...
flexxx Napisano 4 kwietnia 2009 #102 Napisano 4 kwietnia 2009 witam zakonczyłem budowanie południowej - trochę mnie to sił i czasu kosztowało - do tego stopnia że zapomniałem poprzeniego loginu i hasła. Ostatni raz logowałem się chyba z 1,5 roku temu, ale coż priorytetem było budowanie. Teraz mogę myslę już nawet podzielić się wiedza - bo są rzeczy, ktore może zrobiłbym inaczej. Teraz jestem już na etapie wyboru automatycznego robota do sprzątania. Nie spodziewałęm się że bedę miał 180 m2 podłogi. może ktoś ma już roombę albo robota saamba - i mi coś poradzi bo 2 lata budowałem i już bym chciał poodpoczywać trochę. Chętnie też odpowiem na pytania
tomekost Napisano 17 stycznia 2010 #103 Napisano 17 stycznia 2010 Zdjęcia z budowy projektu domu Południowa znajdują się na stronie http://www.goldenside.pl/2073/7541.html można tez uzyskać tam porady
TMK Napisano 5 października 2010 #104 Napisano 5 października 2010 (edytowany) cześćCoś mało nas tutaj Moja południowa na ukończeniu, poniżej fotka sprzed dwóch tygodni. Teraz są już parapety zewn. oraz pomalowane słupy.edit: aktualne zdjęcie Edytowano 6 października 2010 przez TMK (zobacz historię edycji)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się