Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez pawel.paluch1 · Napisano
Czekamy na odpowiedź dewelopera w temacie szachtów, w międzyczasie otrzymaliśmy bardziej szczegółowy rzut. Chyba nie jest on dla nas zbyt optymistyczny, wygląda na to, że większość pionów kanalizacyjnych przechodzi przez „nasz” większy szacht. Dobrze to rozumiemy? -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Lukasz: Dzien dobry, mozna prosic o namiary na firme wykonujaca taki filtr? Pozdrawiam Lukasz -
Tuż przed budową domu jechałem na rowerze przez las i zauważyłem w jakimś ogrodzie piękne miejsce. Zatrzymałem się i zapytałem właściciela, co to jest, a on odpowiedział, że to oczyszczalnia ścieków - mówi Marek, Czytelnik Budujemy Dom, który oczyszczalnię ścieków użytkuje od 2005 r. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/woda-i-kanalizacja/a/24472-oczyszczalnia-sciekow-stala-sie-dekoracja-naszego-ogrodu
-
W systematyce biologicznej hierarchia jest kluczowa, aby uporządkować miliony gatunków zamieszkujących Ziemię. Najprościej rzecz ujmując: rząd jest kategorią znacznie wyższą i szerszą niż gatunek. Natomiast dinozaury to z taksonomicznego, morfologicznego i ekologicznego punktu widzenia zróżnicowana grupa zwierząt. To nadrząd gadów, Podstawowa hierarchia (Kluczowe szczeble) Królestwo (np. Zwierzęta) Typ (np. Strunowce) Gromada (np. Ssaki) Rząd – Tu zaczynają się wyraźne grupy o podobnej budowie i trybie życia. Rodzina Rodzaj Gatunek – Najniższa, podstawowa jednostka.
-
-
Popularne tematy