abcelektro Napisano 4 maja 2012 Udostępnij #1 Napisano 4 maja 2012 Wybór osprzętu elektroinstalacyjnego (gniazda, łączniki, ściemniacze etc.) jest dla was ważny przy wykańczaniu wnętrza czy traktujecie to raczej jako zło konieczne? Cena jest najważniejsza czy tez może stawiacie na jakość lub design? Link do komentarza
tomek_brzoska Napisano 7 maja 2012 Udostępnij #2 Napisano 7 maja 2012 Jakoś i dopasowanie do "okolicy" - pstryczki są na lata, ale cena nie może powalać na kolana ;) Link do komentarza
andrzej83x Napisano 7 maja 2012 Udostępnij #3 Napisano 7 maja 2012 Tak, żeby wszystko do siebie pasowało, jestem akurat zwolennikiem tego, aby gniazdka wtapiały się w otoczenie i były za bardzo widoczne bo niby po co Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 7 maja 2012 Udostępnij #4 Napisano 7 maja 2012 cena jakosc wyglad:) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 8 maja 2012 Udostępnij #5 Napisano 8 maja 2012 Cytat jestem akurat zwolennikiem tego, aby gniazdka wtapiały się w otoczenie i były za bardzo widoczne bo niby po co Rozwiń Ano po to aby można był z łatwością znaleźć włącznik lub kontakt powinny się odróżniać od otoczenia nieznacznie ale powinny. Link do komentarza
abcelektro Napisano 9 maja 2012 Autor Udostępnij #6 Napisano 9 maja 2012 Ostatnio natknąłem się w pewnej popularnej sieci dyskontów na gniazdka i włączniki za 5zł. Skusilibyście się? Link do komentarza
abcelektro Napisano 21 maja 2012 Autor Udostępnij #8 Napisano 21 maja 2012 Czyli jednak cena jest głównym kryterium? Link do komentarza
andrzej83x Napisano 21 maja 2012 Udostępnij #9 Napisano 21 maja 2012 Cytat Czyli jednak cena jest głównym kryterium? Rozwiń Zależy dla kogo. Link do komentarza
sepoy Napisano 21 maja 2012 Udostępnij #10 Napisano 21 maja 2012 Wszystkie z przytoczonych kryteriów zwykle stosuje się równolegle, a granice są bardzo płynne. Pierwsze kryterium cena - nie dam więcej, niż mam lub mogę dać. Drugie jakość - nie kupię badziewia, wolę kupić raz, a dobrze. Estetyka i funkcjonalność, jako ostatnie z wymienionych wydawały by się najmniej ważne, ale akurat to dla estetyki najczęściej przekraczamy założony budżet ;) Link do komentarza
odi69 Napisano 16 października 2012 Udostępnij #11 Napisano 16 października 2012 Ja również wolę kupić lepszego i mięć to na lata, niż później szukać dlaczego coś dziwnego dzieje się z instalacją Link do komentarza
Małek Napisano 19 października 2012 Udostępnij #12 Napisano 19 października 2012 Cytat Ja również wolę kupić lepszego i mięć to na lata, niż później szukać dlaczego coś dziwnego dzieje się z instalacją Rozwiń To jak większość Chociaż niektórzy oszczędzają i udaje im się kupić dobry sprzęt lub wyposażenie taniej niż mi Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się