Misio7516 Napisano 16 kwietnia 2012 Udostępnij #1 Napisano 16 kwietnia 2012 "Pracuje" u mnie ekipa oczyszczająca teren po budowie pod ogód. Maja powyrywać stare korzenie, wyczesać teren z resztek betonu i innych śmieci. Używają (używali) do tego celu cat'a i takiej sporej glebogryzarki. Piszę w czasie przeszłym, bo w którymś momencie okazało się że w maszynie zepsół się orbitrol - coś połączone z pompą hydrauliczną. Poszukałem sobie informacji na ten temat w sieci i znalazłem dość skąpe opisy jak orbitrol czy pompy hydrauliczne, ale nie wiem czy to trudne do naprawy i czy te awarie są częste.Pisze i pytam o to, bo koniec końców nie wiem czy mnie robią w bambuko, czy to realne? Mieli skończyć trzy tygodnie temu a oni (chyba) ściemniają. Za chwilę minie czas na sadzenie drzew wykopanych z gruntu i będę musiał czekać do jesieni.Może mi ktoś coś na ten temat napisać? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 16 kwietnia 2012 Udostępnij #2 Napisano 16 kwietnia 2012 A Ty sądzisz,że tu same wróżki jak ktoś Ci ma napisać na odległość że robią albo nie robią Cię w konia.To Ty musisz z nimi twardo pogadać i jeżeli im jeszcze nie zapłaciłeś to podziękuj im za współpracę i szukaj innych jeżeli zależy Ci na czasie. A tak na marginesie nic nie jest wieczne ,zawsze coś się psuje i to w jak najmniej odpowiednim momencie. Link do komentarza
DawidC Napisano 16 kwietnia 2012 Udostępnij #3 Napisano 16 kwietnia 2012 Z tego co mi się kojarzy to spokojnie w tydzień można się zmieścić z naprawą orbitrolu. Może problem leży w tym że nie mają kasy na naprawę? Nowy orbitrol do koparki to zabawa od 1500 w górę. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się