andreska Napisano 24 lutego 2012 Udostępnij #1 Napisano 24 lutego 2012 Szukam ciekawego projektu do kuchni.Chodzi nam przede wszystkim o nowoczesny wygląd. Wymiary kuchni to 3x3,5Chcemy w niej zmieć wszystko - bardzo ustawna.Jakieś propozycje? Link do komentarza
pumpaluna Napisano 24 lutego 2012 Udostępnij #2 Napisano 24 lutego 2012 inspiracje kuchenne KLIK i jeszcze TUTAJ Link do komentarza
andreska Napisano 27 lutego 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 27 lutego 2012 Dzięki za link - sporo ciekawych propozycji. Pooglądam i sobie coś wytypuję Mam już kilka wizji Link do komentarza
Czas na Wnętrze Napisano 28 lutego 2012 Udostępnij #4 Napisano 28 lutego 2012 Proponuję poklikać też tutaj i tutaj. Link do komentarza
mandingo Napisano 29 lutego 2012 Udostępnij #5 Napisano 29 lutego 2012 Polecam wejść TUUUUUUUU i wybrać sobie. Nic prostszego Link do komentarza
andreska Napisano 2 marca 2012 Autor Udostępnij #6 Napisano 2 marca 2012 Ale generalnie forum jest od dyskusji. W Google wejść nie trudno.Straszna - bardzo fajna propozycja Poważnie biorę ją pod uwagę. Estetyczna - w zasadzie coś takiego jest mi potrzebne.Pomyślimy jeszcze. Link do komentarza
Straszna Napisano 5 marca 2012 Udostępnij #7 Napisano 5 marca 2012 Czy masz jakąś konkretną wizję, czy tylko tracisz nasz czas?Proszę o konkrety Link do komentarza
molytek Napisano 5 marca 2012 Udostępnij #8 Napisano 5 marca 2012 Cytat Ale generalnie forum jest od dyskusji. ale w Twoim wątku od dyskusji o czym? mamy dopasować Ci wnętrza, wróżąc z fusów? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 6 marca 2012 Udostępnij #9 Napisano 6 marca 2012 Pewnie trza powybierać co ładniejsze i powklejać. Wtedy będzie "podano do stołu" Link do komentarza
Domartstyl Napisano 15 marca 2012 Udostępnij #10 Napisano 15 marca 2012 Na samym forum masz bardzo dużo projektów kuchni,musisz tylko wybrać ten najbardziej odpowiedni dla siebie. Jak zawsze proponuję ciepłe i słoneczne kolory na ścianach co poprawia nastrój. Samo ustawienie krzeseł,stołu czy lodówki,to już kwestia gustu i stylu. Link do komentarza
rebepas Napisano 14 kwietnia 2012 Udostępnij #11 Napisano 14 kwietnia 2012 No tych projektów jest tyle, że głowa mnie już boli:) A może macie coś konkretnego do domu w stylu Klementisy 2?? Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 25 maja 2012 Udostępnij #12 Napisano 25 maja 2012 Jak piszą Przedmówcy: kwestia stylu,na naszej stronie także możesz zaaranżować swoją kuchnię ,dobrać do niej odpowiednie płytki. Bardzo ważny jest także budżet jakim dysponujesz na ten cel. Link do komentarza
rebepas Napisano 4 czerwca 2012 Udostępnij #13 Napisano 4 czerwca 2012 Przeglądałem już tyle projektów w internecie że wiem mniej niż na poczatku. Dlatego podjąłem decyzję, że biorę projektanta. Nie mam zdolności artystycznych a wole zapłacić projektantowi od świadomości że mam stertę niepotrzebnych szafek i innych badziwi które do niczego nie mogę dopasować i jeszcze mnie to sporo kosztowało. Już zrobiłem raz szafę pod której nienawidze:) Oczywiście coś tam przeglądam, ale chce by moje wizje ktoś poskładał Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się