wenart Napisano 20 stycznia 2012 #1 Napisano 20 stycznia 2012 Witam - zastanawiam sie na kupnem i zamontowaniem białych listew przypodłogowych z MDF - widziałem takie ostatnio u jednego z moich klientów i powiem szczerze ze wyglada to super - tak solidnie - nie to co zwykle plastikowe listwy ktore pukniesz krzeslem i juz pekają Smile ... Czy moze mi ktos polecic jakąś dobrą firme czy sklep z takimi listwami ... pozdrawiam
Gość mhtyl Napisano 20 stycznia 2012 #2 Napisano 20 stycznia 2012 To czemu się nie zapytałeś tego swojego klienta?
wenart Napisano 21 stycznia 2012 Autor #3 Napisano 21 stycznia 2012 Po prostu klient miał te listwy z Niemiec - a ja chce kupic u nas :-) ... to jak poleci ktos cos kontretnego ? pozdroo
bolec47 Napisano 21 stycznia 2012 #4 Napisano 21 stycznia 2012 witam- ja moge polecić sklep internetowy - stolarnia24.pl - mają naprawde piekne listwy - juz dwa razy brałem u nich ... i wcale nie są drogie - maja zarówno proste listwy jak i bardziej stylowe - naprawde godne polecenia .. .. wklejam zdjecie z ich strony ... pozdrawiam
Gość mhtyl Napisano 21 stycznia 2012 #5 Napisano 21 stycznia 2012 Pisać się już nie chce , gdzie nie spojrzysz tam reklama mniej lub bardziej nie udaczna.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się