an-bud Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij #1 Napisano 2 stycznia 2012 (edytowany) Witam.Przyjmę zlecenia na wykonie stanu surowego domów, specjalizuję się w budownictwie energooszczędnym-pasywnym.Wykonujemy też roboty wykończeniowe, instalacje elektryczne, budowa kominków, wentylacje mechaniczne itp. Kontakt na PW, lub tel. 507 111 544Pozdrawiam Jurek. Edytowano 11 stycznia 2012 przez an-bud (zobacz historię edycji) Link do komentarza
an-bud Napisano 19 stycznia 2012 Autor Udostępnij #2 Napisano 19 stycznia 2012 http://foto.onet.pl/f1edv,cp8o8ckt8yyo,u.html coś dla oka... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 19 stycznia 2012 Udostępnij #3 Napisano 19 stycznia 2012 Ale te BUDWY w tytule...zaraz mnie zainteresowały Kiedyś znalazłam ulotkę AN-BUD w Ostrowie WLKP, to było znajomego mojego byłego szefa. Zastanawiałam się czy to może być Twoje... Link do komentarza
an-bud Napisano 19 stycznia 2012 Autor Udostępnij #4 Napisano 19 stycznia 2012 Cytat Ale te BUDWY w tytule...zaraz mnie zainteresowały Kiedyś znalazłam ulotkę AN-BUD w Ostrowie WLKP, to było znajomego mojego byłego szefa. Zastanawiałam się czy to może być Twoje... Nie, nie ten rejon. U mnie na wsi (Toruń) też jest identyczna firma Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się