Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No ale nóg w tej umywalce to Ty nie umyjesz
-
Dzięki wielkie aru. Właśnie kuliśmy ścianę między WC, a łazienką. O to co znaleźliśmy pod wanną zostawione przez tutejszych fachowców, po remontach w 1994 roku.
-
Na lustro .... być musi
-
To cienizna! Na obrazkach blaty mają 4 cm. I taki powinien być (albo powinien byk, jak mawiał 3-letni syn mojego kolegi). A gdzie to zaoszczędzone miejsce po suszarce?
-
Hej. Projektuję swoją blokową łazienkę, która latem przejdzie gruntowne odświeżenie. Przestrzeń szaleńcza, czyli całe 140x200 cm 😆 W skrócie: nie ma czym szastać 😅 Bronie się przed przerabianiem instalacji, więc pewnie funkcjonalność zostanie podobna. Będę tu prosić o rady i będę wdzięczna za odzew 🙂 Latem pewnie pojawią się foty z realizacji 🙂 Na pierwszy rzut zapodaję temat umywalki nad pralką, ponieważ każdy centymetr jest tu na wagę złota. Podpatrzyłam takie rozwiązanie na znanym portalu społecznościowym i spróbuję je przenieść na grunt własny. Pierwsze spostrzeżenie: będzie wysoko, ale powinnam dać radę sięgnąć 😅 Pralka na 84 cm wysokości, nad nią musi być luka 9 cm na syfon umywalkowy (model oszczędzający miejsce). Następnie będzie blat o grubości 2 cm i na nim stanie umywalka - misa o wysokości 8 cm. Może ktoś podzieli się spostrzeżeniami na ten temat? Poniżej w necie znalazłam podobne realizacje, zapodaję foty Co myślicie?
-
-
Popularne tematy