acia Napisano 14 lipca 2011 Udostępnij #1 Napisano 14 lipca 2011 Witam mam takie pytanie, czym można odnowić białe krzesła i stół z plastiku, najbardziej odpowiadałoby mi pomalowanie ich na brąz, czy ktoś już coś takiego robił? I z jakim efektem. Wiem, że najlepiej kupić nowe, ale na razie ta opcja odpada, a na te już patrzeć nie mogę Link do komentarza
sprytny_kazik Napisano 21 lipca 2011 Udostępnij #2 Napisano 21 lipca 2011 skoro plastikowe to może spróbuj farbami do okien, też są na zewnątrz Link do komentarza
animus Napisano 21 lipca 2011 Udostępnij #3 Napisano 21 lipca 2011 Cytat Witam mam takie pytanie, czym można odnowić białe krzesła i stół z plastiku, najbardziej odpowiadałoby mi pomalowanie ich na brąz, czy ktoś już coś takiego robił? I z jakim efektem. Wiem, że najlepiej kupić nowe, ale na razie ta opcja odpada, a na te już patrzeć nie mogę Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_wink.gif"> Farby do tworzyw szt: http://www.krainabarw.pl/product-pol-390-Emalia-do-PCV.html Może jakieś płyny do czyszczenia PCV są tańsze . Następne takie mebelki kupuj sobie już w brązie . Link do komentarza
grzegorz l Napisano 23 lipca 2011 Udostępnij #4 Napisano 23 lipca 2011 Cytat skoro plastikowe to może spróbuj farbami do okien, też są na zewnątrz Chyba okien plastików to sie raczej nie maluje co? Link do komentarza
animus Napisano 24 lipca 2011 Udostępnij #5 Napisano 24 lipca 2011 Cytat Chyba okien plastików to sie raczej nie maluje co? Nie chciało się nawet wejść w link powyżej? Emalia do PCV – szybkie schnięcie - przeznaczona jest do dekoracyjnego malowania przedmiotów z twardego PCV (okna, panele, parapety, meble ogrodowe itp. Link do komentarza
czarnyplecak Napisano 24 lipca 2011 Udostępnij #6 Napisano 24 lipca 2011 Cytat skoro plastikowe to może spróbuj farbami do okien, też są na zewnątrz To chyba jest troche przekombinowane? :P Link do komentarza
acia Napisano 13 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #7 Napisano 13 sierpnia 2011 Wszystkie płyny do czyszczenia wypróbowałam, na niewiele się zdało, mebli plastikowych więcej nie kupię, następne będą tylko drewniane, a z tymi się jakoś pobawię próbując pomalować tymi farbami do plastiku Za wszystkie rady dzięki wielkie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się