Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
- 
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

- 
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
 - 

Najnowsze posty
- 

Chciałem go zostawić i obrobić płytkami. Rury i grzejnik mam też zrobione w odniesieniu do niego
 - 

Nie doczytałeś, że wszystko jest analizowane? Poza tym jakich wniosków oczekujesz, czegoś dla siebie? No to masz już we wstępie. To czysta prawda, a te wadliwie wykonane połączenia w dodatku wynikają głównie ze stosowania elementów zastępczych (tańszych), a nie oryginałów wymaganych przez producentów paneli, falowników i baterii.
 - 

Cześć, chciałbym zabudować rury c.o. płytami gk na profilach cd60 i ud30 0,5 mm. Resztę ściany oczywiście też. Ogranicza mnie parapet, nie chce wyjechać konstrukcją poza jego krawędź. Pytanie jak to zrobić najsensowniej. Czy wstawić fragmenty profili cd60 poniżej, pomiędzy i powyżej rur i przytwierdzić je wieszakami es czy lepiej wyjechać poza obrys rur z izolacją i jakoś dostosować parapet? Może jakiś inny sposób?
 - 

Przez Ekspert Pruszyński · Napisano
Dzień dobry, Po zdjęciu, trudno określić czy jest to nasz produkt, natomiast analizując ten problem jesteśmy zmuszeni jednoznacznie stwierdzić niezgodność montażu w wytycznymi zawartymi w instrukcji montażu blach trapezowych oraz karcie technicznej produktu. Instrukcja montażu blach trapezowych z antykondensatem ściśle określa warunki techniczne jakie powinny być spełnione dla tego rodzaju produktów. Prawidłowo funkcjonująca wentylacja wewnątrz budynku z zastosowaną włókniną antykondensacyjną jest kluczowa dla zagwarantowania deklarowanych przez producenta walorów. Zachęcamy do zapoznania się wytycznymi zawartymi w Instrukcji – włóknina antykondensacyjną, zalecenia stosowania. 
 - 

- 

Popularne tematy