Timberlog Napisano 7 kwietnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 7 kwietnia 2011 Firma Timberlog z siedzibą w Gołkowicach k. Starego Sącza jest producentem deski elewacyjnej - półbal i bal prosty- jodła, świerk - łączenie pióro wpust - wymiary od: 3cm x 20cm x dowolna długość - czterostronnie strugana - bez impregnacji - paczkowana po 6 szt. Zastosowanie: - elewacje w budynkach szkieletowych - domki rekreacyjne i całoroczne - pokrycie ocieplenia ścian - technologie mieszane tynk mineralny / drewno - boazeria wewnątrz budynku .Na życzenie wysyłamy pełną ofertę i próbki.nr.tel.602416673 Link do komentarza
autorushd Napisano 7 kwietnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 7 kwietnia 2011 Fajnie to wygląda Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 7 kwietnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 7 kwietnia 2011 Cytat [attachment=9584:2.jpg][attachment=9583:1.jpg]Firma Timberlog z siedzibą w Gołkowicach k. Starego Sącza jest producentem deski elewacyjnej - półbal i bal prosty- jodła, świerk - łączenie pióro wpust - wymiary od: 3cm x 20cm x dowolna długość - czterostronnie strugana - bez impregnacji - paczkowana po 6 szt. Zastosowanie: - elewacje w budynkach szkieletowych - domki rekreacyjne i całoroczne - pokrycie ocieplenia ścian - technologie mieszane tynk mineralny / drewno - boazeria wewnątrz budynku .Na życzenie wysyłamy pełną ofertę i próbki.nr.tel.602416673 To jest to ,czym chcę obić mój nowo-wybudowany domek ....A do Starego Sącza mam tylko ok. 80 km....Chętnie bym poczytała więcej i zapoznała się z waszą pełną ofertą Link do komentarza
rraffaello Napisano 3 grudnia 2015 Udostępnij #4 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat To jest to ,czym chcę obić mój nowo-wybudowany domek ....A do Starego Sącza mam tylko ok. 80 km....Chętnie bym poczytała więcej i zapoznała się z waszą pełną ofertą Ja sobie sprawiłem deski elewacyjne z Twinson24. Szukałem desek w ciekawym stylu, znalazłem wzór i przekierowało mnie do nich. Zamówiłem no i po robocie mogę cieszyć się super elewacją. Link do komentarza
puchi01 Napisano 23 kwietnia 2019 Udostępnij #5 Napisano 23 kwietnia 2019 (edytowany) Ważne jest to by deska elewacyjna była jak najlepszej jakości gdyż często bywa, że po roku stają się wyblaknięte. Znajomy kupował w tym sklepie: https://decorsystem.pl/deska-elewacyjna,c258.html i kilka lat ma spokój Edytowano 23 kwietnia 2019 przez puchi01 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
SkyWalker Napisano 30 kwietnia 2019 Udostępnij #6 Napisano 30 kwietnia 2019 A ile takie deski na ogół kosztują? Rozumiem, że sporo zależy od samego producenta. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się