Piekny zapach w domu nadadza kadzidła. Oryginalne kadzidła zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina, prawdziwe, i to w dobrych cenach
Piekny zapach w domu nadadza kadzidła. Oryginalne kadzidła zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina, prawdziwe, i to w dobrych cenach
Komentarz dodany przez kazimierz: ale producenci oczyszczalni wypisują komentarze, tylko po to żeby nie stracić klienta na oczyszczalnie... wstyd, wszędzie walka o pieniądze... manipulacja, a nie artykuł...niżej sam redaktor portalu sprostował, że to brednie...ja sam mam już BioModule od kilku miesięcy, zamontowane w szczelnym szambie... zgłoszenie normalnie budowy oczyszczalni na bazie biomodule i istniejącego zbiornika zrobiłem... produkt ze znakiem ce... zgłoszenie eksploatacji - początkowo chcieli deklarację na oczyszczalnię, ale jfc załatwili i teraz już wymagają jedynie deklaracji ze skutecznością...bać, to bym się bał przeróbek i montażu garażowych rozwiązań czy pseudo oczyszczalni, że zbiornik to takiej jakości, że idzie go rękoma odkształcić...