Skocz do zawartości

Regulamin Forum KLAN

Recommended Posts

Napisano
Regulamin FORUM KLAN na www.wybieramydom.pl
1. FORUM dyskusyjne KLAN oznacza grono osób zainteresowanych określonym projektem katalogowym, zatem może być KLAN: Mtm Styl/Alt, Archon +/Dom w Winorośli, Horyzont/Słoneczko, itd.
2. Osoby wypowiadające się mają obowiązek rejestracji i logowania, potwierdzając tym samym akceptację regulaminu.
3. Administrator FORUM nadaje każdemu uczestnikowi dyskusji klanowej status w trzystopniowej skali:
a) Obserwator ? może nim być każda osoba uczestnicząca w dyskusji, szczególnie cenne jest przekazywanie przez Obserwatora uwag na temat danego projektu, zebranych z internetu lub z ?życia?.

b) Członek Klanu ? osoba, która zdecydowała się budować dom według danego projektu i kupiła ten projekt.
Brak obrazka

c) Członek rzeczywisty - osoba, która buduje dom według danego projektu i udokumentowała to zdjęciami domu zamieszczonymi na FORUM

Wszystkie dodatkowe informacje otrzymają Państwo kontaktując się z Administratorem FORUM e-mail: forum@budujemydom.pl
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Do redakcji/webmastera: czy można by tak podlinkować adresy stron domowych tych pracowni architektonicznych? Jest o wiele łatwiej wyszukiwać poszczególne projekty jak trzeba guglać po pracownie.
  • 5 miesiące temu...
Napisano
Witam!
Nie bardzo jest dla mnie jasne, jak rozpocząć nowy klan.
Buduję dom według projektu typowego, ukończyłem
stan surowy otwarty, posiadam zdjęcia.

Czy mam:

a) na forum KLAN wysłać post z dołączonymi zdjęciami,

b) wysłać e-mail do administratora i on utworzy nowy klan,

c) wysłać post na forum, a do administrotora same zdjęcia?

Może jestem mało bystry, ale brakuje mi lepszego
opisu w tym zakresie, takiego "krok po kroku".
Wybrałem wersję a) i dla pewności jeszcze b),
ale to nadmiarowa procedura.
Pozdrawiam
Napisano
Cytat

Witam!
Nie bardzo jest dla mnie jasne, jak rozpocząć nowy klan.
Buduję dom według projektu typowego, ukończyłem
stan surowy otwarty, posiadam zdjęcia.

Czy mam:

a) na forum KLAN wysłać post z dołączonymi zdjęciami,

b) wysłać e-mail do administratora i on utworzy nowy klan,

c) wysłać post na forum, a do administrotora same zdjęcia?

Może jestem mało bystry, ale brakuje mi lepszego
opisu w tym zakresie, takiego "krok po kroku".
Wybrałem wersję a) i dla pewności jeszcze b),
ale to nadmiarowa procedura.
Pozdrawiam

Odpowiedź "a" jest właściwa, wystarczy zamieścić zdjęcia w nowym temacie.
  • 5 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Odpowiedź "a" jest właściwa, wystarczy zamieścić zdjęcia w nowym temacie.

ja tez nie jestem bystra i nie wiem jak umiescic zdjecie, zak zaczac nowy temat jako obserwator, dla laika faktycznie potrzebny jest krok po kroku, pomyslcie o tych nowych. icon_rolleyes.gif
Napisano
W celu dodania zdjęcia należy użyć opcji "Wybierz" (tutaj trzeba wybrać odpowiednie zdjęcie z twardego dysku) a następnie przycisk "Dodaj ten załącznik", wówczas obrazek się wczyta.

Po wpisaniu tekstu można kliknąć "Dodaj odpowiedź"

Rangę "Obserwator", "Członek Klanu" oraz "Członek Rzeczywisty" nadaje Administrator Forum
  • 10 miesiące temu...
  • 1 rok temu...
Napisano
Witam . próbuje założyć nowy klan i nic. napisałam wiadomość , wkleiłam link i chciałam wysłać to chce , żebym dołączyła załącznik, a bez niego się nie da ????. dołączam więc załącznik i ok , wysyłam , ale potem nigdzie nie ma tego co wysłałam. POMOCY !!!!!!!!!
Napisano
Cytat

Czy udało się już rozwiązać problem z założeniem nowego Klanu? Jaki to miał być KLAN?

Witam. Niestety nie udało się założyć Klanu. Kupiłam projekt 030L Signum z pracowni W.M. Pracownia Projektowania Miasta z Gdańska. Chciałam nawiązać kontakt z budującymi. Czemu mi się nie udaje ????
Napisano
Klan założony pod adresem:
https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st=0#entry60724

Wszystko poszło ok, prawdopodobnie problemem było to, iż nie 'zjechała' Pani na sam dół strony gdzie jest przycisk "Napisz nowy temat" , przycisk 'wyślij' służy tylko do przesyłania załącznika. Tak więc załącznika nie mogła Pani dodać do nieistniejącego postu.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...