Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Wszystko jasne. Masz przejechane jak ja kiedyś Że tak podpytam. Którędy doprowadzono media do Twojej nieruchomości (prąd, woda, ewentualnie gaz)
-
Przez pawelgawelnowak · Napisano
Sam niedawno przechodziłem przez bardzo podobny etap – też zbierałem oferty do nowego domu i miałem mętlik w głowie. Każdy sprzedawca mówi co innego, każdy producent niby „najlepszy”. Ostatecznie zdecydowałem się na Eko-Okna i po czasie mogę powiedzieć, że to był dobry wybór. Mają szeroką ofertę profili, do tego porządne okucia i montaż zrobiony jak trzeba – wszystko estetycznie i bez poprawek. Co do zawiasów – miałem podobne rozterki, ale u siebie wybrałem zawiasy ukryte w ramie i póki co (2 lata) wszystko działa bez zarzutu. Myślę, że ważniejsze niż sam typ zawiasu jest jakość wykonania i montaż – byle kto może nawet najlepsze okna zepsuć złym osadzeniem. -
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Maksymalnie dwa miejsca postojowe są dozwolone bez ograniczeń dotyczących odległości od okien tylko w sytuacji, gdy przynależą do tego samego lokalu co okna. Tu zaś mamy okna sąsiada. -
Nie chce wzywać policji, była z sąsiadem rozmowa na temat robót i miał nie jeździć ciężki sprzęt, a jednak dalej przejeżdża. Szybki szkic pokaże jak to wygląda A to działka sąsiada B -moja W to wjazdy
-
Dlatego ja się nie pierdzieliłem i zrobiłem dla świętego spokoju właśnie tak. Bez dylematów i bez żalu że sobie delikatnie pomniejszyłem swoją własność. Polecam
-
-
Popularne tematy