Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
I to niszczy taki jak Ty, zawiść, ale urojona. Tacy jak Ty zawsze będą narzekać - dej, dej, dej, bo mam dwie lewe ręce. Nie słyszałeś, że w lecie prądu musieliśmy dokupić? Taki dobrobyt mamy, że nam prądu na klimatyzację brakło i tak ma być! Koniunktura jest dobra, ale zawsze się znajdzie taki z dwoma lewymi ręcami, co tylko woła - dej, dej, dej... Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez zapas: Facet, przestań pierdolić te farmazony, nie wiem po co to robisz, chcesz się dowartościować? Czego ich uczyłeś? robienia zaprawy cementowej? Ruskie miały i mają technologię lepszą, na pewno lepszą od naszej to jest fakt, niestety smutny ale fakt i z tym trzeba się pogodzić. -
Aż tak daleko nie sięgam, ostatnio na nowo odkryłem góry. To wszystko co nas otacza jest, za chwilę tego nie ma, góry są od zawsze i będą zawsze. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Ciekawe... Ja na wschodzie spędziłem ładnych paręnaście lat i jakoś tego nie zauważyłem. Pewnie skrywali przede mną tę ich wyrafinowaną technikę. Tajniaczyli się chyba. Ciekawe tylko, że to ja ich musiałem, kuwwa, uczyć obsługi cywilizowanej techniki, a nie oni mnie.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez zapas: Już nie przesadzaj, to nie czasy I czy II WŚ gdzie ruski naród był zacofany i nie obeznany z wynalazkami cywilizacji. Obecnie u ruskich technika jest bardziej rozwinięta aniżeli u Nas. Ciężka to mówić ale taka jest prawda.
-
-
Popularne tematy