Skocz do zawartości

fajny i ciekawy pokój

Recommended Posts

Napisano
Witam! Mam jeden duzy pokoj ktory jednoczesnie jest moją sypialnią i salonemi chcialbym go jakos fajnie nie tyle co wystroic czy wydekorowac ale wrzucic jakies plakaty gadzety itp. Moje pytanie jest następujące: Czy znacie moze jakies stronki z galeriami fajnych, kreatywnych, nietuzinkowych pokoi ? Takich jakie nastolatkowie mają w filmach. Niektoryz maj wiele fajnzch rzeczy w tych pokojach.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Ewentualnie możesz pomyśleć o czymś w drewnie. Ten zestaw wygląda ciekawie:

Brak obrazka

Oczywiście łóżko byś sobie inne dobrał, do tego jakaś ciekawa fototapeta i będziesz miał świetny pokój na długie lata.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Ja mam w przedpokoju czarny sufit a ścianę czerwoną icon_biggrin.gif Wykładzina metaliczna typu blacha ryftowana i czarne szafki na buty. Taki pseudo industrialny styl.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
I nie wydaje Ci się,że w pokoju jest za ciemno? Połączenie czarnego i czerwieni to naprawdę bardzo odważna kompozycja. Możesz wstawić zdjęcie,jestem ciekawy jak to wygląda.
Napisano
To nie pokój tylko kuchnia, ma duże okna i oświetlenie(sufit -wielka świetlówka, dwa małe halogeny pod szafkami po obu stronach). Srebrne blaty, szafki i żaluzje odbijaja światło. pomieszczenie jest bardzo wysokie -3,20 i nie jest ciemno lub ponuro.
Zdjecia mam bardzo słabej jakości.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Te meble może są przeznaczone do pokoju nastolatka ale jak dla mnie to są za jasne, za dużo szuflad, nic szczególnego i za nudno. W pokoju nastolatka powinno być ciekawie, kolorowo, powinno coś się dziać. Ja bym wybrała meble ciemniejsze, fajny wygodny fotel/kanapę. Fajnym akcentem jest ściana z cegły, pozostałe ściany szare, metal, czarno-białe zdjęcia, taki styl New Yorku, miejski, a tym samym młodzieżowy. icon_biggrin.gif
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Jak dla mnie to nic innego jak fajne,zwykłe mebelki które można kupić do każdego pokoju,oczywiście dla dziecka. Ze swojej strony polecam nasze meble orientalne,które naprawde prezentują się znakomicie. Przykładowe zdjęcia można znaleźć na naszej stronie Magia-Orientu.com.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Te półki jakoś mi nie pasują i sam kolor mebli,cały pokój prezentowałby się tak "szaro". Bardzo fajnie natomiast prezentują się czerwone dodatki oraz szablony malarskie na ścianach w pokoju,super sprawa. A może meble w stylu orientalnym? Co o tym sądzicie?
Napisano
Cytat

A może meble w stylu orientalnym? Co o tym sądzicie?

a jaki to jest styl orientalny?? Mnie się wydawało, że drugie moje zdjęcie takowy właśnie przedstawia icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...