Łączenie pustaka ceramicznego z ytong'iem
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No jest, właśnie chciałem uszczęśliwić moją armaturą do kuchni czarną, bo stara chromowana padła. A te czarne takie nowoczesne. Szybko zostałem nawrócony na właściwy tok myślenia, chyba że sobie sam ją będę pucował. No i racja, na pierwszym miejscu funkcjonalność a nie dizajn.
-
A po co tak często? Jesteście jakieś brudasy, czy co?. Zmywacie naturalną barierę ochroną organizmu. No i nie jesteście ekologiczni zużywając tyle wody do mycia pycia. Dobra tam, ja bym jednak to czarne żyłkowane jeszcze przemyślał. To ma być takie że samo opłukanie wystarczy bez żadnych ściągaczek. No wiem że jest, dlatego ja się w takie kulorki nie bawię.
-
Na macie zawsze widać bardziej, Demo ... uwierz mi 😉 Prawda jest taka, że czerń jest wymagająca. Zawsze. Mam jej w domu dużo. Mam na przykład dwie konsole (jedna w salonie i druga w przedpokoju). Na matowym blacie konsoli w salonie widać bardziej kurz niż na błyszczacym w przedpokoju. Matowych czarnych komód w domu też u mnie dostatek. Znam ten temat od podszewki 😉
-
Moja świadomość estetyczna nie idzie w parze z funkcjonalnością rozwiązań Jako kobita - wiem, jak w praktyce wygląda utrzymanie czystości na konkretnych płaszczyznach i wzorach To teraz patrz. Każde z nas bierze prysznic raz dziennie. To już daje dwa razy wycieranie ściany za wanną (dwóch ścian w zasadzie). Ja nie mam czasu na ekscesy, żeby biegać ze szmatą codziennie Użycie ekspresowej ściągaczki do wody to max, co mogę z siebie wycisnąć Nie dramatyzuj .... może nie będzie to w Twoim guście, ale będzie spójnie i relatywnie bezproblemowo Design czarnego marmuru oczywiście może się podobać lub nie ... ale nadal jest trendy. Czy sztuczny? Zawsze jest sztuczny ... na płytkach, na panelach ściennych ... to jest nadruk. Prawdziwy marmur (kamień) w ogóle nie nadaje się do łazienki - a tym bardziej do strefy prysznicowej Ni ma dramatu, panie Don't panic
-
Daga to co jakiś czas temu widziałem miało taką delikatną strukturę i było w dotyku śliskie. Nie sądzę więc żeby na tym pozostawały ślady po wodzie większe niż przy połysku. Zazwyczaj jest odwrotnie i to na połysku wszystko się nieciekawie wyświetla.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się